06 / 05 / 2024

Rabia Çobanoğlu

Rabia Çobanoğlu

Vira Akçaabat Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Sultan Eroğlu, Rabia Çobanoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çoban tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çoban tarafından kuruldu.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Metrik İnşaat Mühendislik Prefabrik Yapım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Dursun Burak Çobanoğlu, Hasan Tutar tarafından kuruldu.

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylum Yapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çobanoğlu tarafından kuruldu. 

Adadan Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adadan Gayrimenkul Proje Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Müjdegül Yurdakul ve İsmail Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

As Lokasyon Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

As Lokasyon Yönetim Ticaret Anonim Şirketi Çağrı Erolsun, Yiğit Sert ve Ayhan Çobanoğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

Rabia Çobanoğlu Haberi

Rabia Çobanoğlu

Vira Akçaabat Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Sultan Eroğlu, Rabia Çobanoğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Vira Akçaabat Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b- Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c- Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya...