02 / 05 / 2024

Rabia Naz babası

Rabia Naz babası

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

1940 yılında Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım planını hazırlamış!

1940 yılında Mimar Henri Prost, Üsküdar ve Kadıköy'ün nazım imar planını hazırlamış. Prost'un üç mıntıkaya ayırdığı imar planı Şehir Meclisi tarafından incelendikten sonra tatbik edilecekmiş.

Nazım Biçer kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Biçer kimdir? Nazım Biçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Biçer, ne zamandan beri Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı?

Nazım imar planı nasıl onaylanır?

Bölgenin gelecekteki nüfus yoğunluğu, potansiyel konut sayısı, ulaşım sistemleri gibi faktörlerin değerlendirmeye alındığı rapora nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planı nasıl onaylanır?

Nazım imar planı yapım süreci!

Nazım imar planında bölgenin kadastral durumu inceleniyor. Yapılan tespitler ve değerlendirmeler sonucunda rapor hazırlanıyor. İşte, nazım imar planı yapım süreci!

Nazım imar planı nereden alınır?

Nazım imar planlarında o bölgenin gelecekteki nüfus yoğunluğu, potansiyel konut sayısı, ulaşım sistemleri ve yerleşme alanının büyüme yönü gibi faktörler değerlendirmeye alınıyor. Peki, nazım imar planı nereden alınır?

1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

İmar düzenlemelerine başlanmadan önce her bölgenin yapısına ve büyüklüğüne uygun bir şekilde planlar hazırlanıyor. Peki, 1/5000 ölçekli nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı kullanım alanları!

Uygulamada en çok kullanılan imar planı türleri çevre düzeni planı, nazım imar planı ve uygulama imar planı olarak karşımıza çıkıyor. İşte, nazım imar planı kullanım alanları!

1938 yılında İstanbul Nazım İmar Planı'nın avan projesi hazırlanmış!

1938 yılında İstanbul'un Nazım İmar Planı'nı hazırlayan Fransız Mimar Henri Porst, uygulanacak imar planının avan projesini hazırlamış. Avan proje kabul edildikten sonra Prost, İstanbul Nazım Planı'nı hazırlayacakmış.

Ayazağa nazım imar planı notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa Mahallesi, Nazım İmar Planına plan notu eklenmesine ilişkin 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Nazım Çulha, Hatay halkının konut sorununu dinledi!

Hatay'ın Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Gözcüler Mahallesindeki toplu konut sakinleri ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte 550 konuttan konut sakinlerinin sorun ve sıkıntıları dinledi.

Bingöl Rabia Hatun Lisesi açılıyor!

Rabia Hatun Kız Anadolu Ortaokulu ve Lisesi eğitim vermeye başlıyor.Okulun Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 2015-2016 eğitim öğretim yılında eğitime başlanacağı belirtildi.

Beykoz 1. Bölge nazım imar planı askıya çıktı!

Beykoz 1. Bölge 1/5000 ölçekli koruma amaçlı revizyon nazım imar planı ve Beykoz 1. Bölge 1/1000 ölçekli koruma amaçlı revizyon nazım imar planı bugün askıya çıktı.

Rabia Naz babası Haberi

Rabia Naz babası

Giresun'da hayatını kaybeden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık nedeni ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a şarkıcı Haluk Levent destek verdi.

Twitter'den paylaşımlarda bulunan Şaban Vatan, 21 Mart gününde kardeşinin şikayeti üzerine akıl hastanesine yatırılmasının ardından ticari hayatının mahvolduğunu söyledi.

Hastaneye yatırılmasının ardından aylarca ticaret yapamadığını söyleyen Vatan, mecburen evini satışa çıkardığını ifade etti.

​Diken'de yer alan habere göre; baba Vatan şunları söyledi; "Mücadelemi ne pahasına olursa olsun vermem gerekiyor. Bir umutla yaz sezonunda işler düzelir sandım. Maalesef ekonomik kriz süreci yaz sezonunu zor süreçlerle geçirmemizi sebep oldu. Önemli olan süreçte engelleri aşmam. Evimizi satışı için yardımcı olursanız memnun oluruz"

​Vatan'ın paylaşımından sonra Haluk Levent, Vatan’ı arayarak işadamlarının da desteğiyle kendisine yardım yapılacağını belirtti. Vatan da evini satmaktan vazgeçti.

​Giresun'un Eynesil...