10 / 05 / 2024

Radisson Blu açılışı

Radisson Blu açılışı

CARLSON Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının İstanbul'daki ilk SPA oteli Tuzla'da açıldı. Toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerine inşaa edilen otelin yatırım ve inşaatını Kolin İnşaat ve Turizm gerçekleştirdi...

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

The Telegraph Radisson Collection açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Radisson Otel Grubu, The Telegraph Radisson Collection'u hizmete açıyor.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının Kayseri'deki yeni oteli, "Radisson Blu Hotel Kayseri" hizmete açıldı...

Radisson Blu açılışı Haberi

Radisson Blu açılışı

CARLSON Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının İstanbul'daki ilk SPA oteli Tuzla'da açıldı. Toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerine inşaa edilen otelin yatırım ve inşaatını Kolin İnşaat ve Turizm gerçekleştirdi. 249 odası ile hizmet verecek olan otel, balkonlu ferah odaları, içinde Türk Hamamı ve sauna bulunan teraslı süitleri, SPA merkezi, açık havuzu ve restoranlarıyla konuklarını ağırlayacak. 


Vatan...