06 / 05 / 2024

Rafael Escutia Safiport Derince tasarımı

Rafael Escutia Safiport Derince tasarımı

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor.

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rafael Salinas Martinez de Lecéa, kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Inversıones Mavı Ca Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Inversıones Mavı Ca Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Jacinto Rafael Oropeza Soteldo tarafından kuruldu.

Negre Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Negre Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Dılıara    Ibrahımova ve Fernando Rafael    Negre De Bofarull ortaklığında kuruldu.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Kocaeli Safiport Derince depreme dayanıklı olacak!

Safiport Derince için deprem hareketinin ve etkilerinin belirlendiği bir rapor hazırlandı. Rapor doğrultusunda Safiport Derince depreme dayanıklı bir liman olacak

Rafael Escutia, Safiport Derince'yi tasarlıyor!

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor.

Rafael Torel vefat etti!

Aktek Gayrimenkul Yatırım Ticaret A.Ş.'nin sahibi Dezi Torel'in Musevi asıllı iş adamı babası Rafael Torel vefat etti. Ontex, İlancılık Reklam Ajansı, İpek Plastik, Can Bebe, Derby, Nitto Bento ve Elif şirketleri taziye ilanı yayınlattı.

Uruguay'daki daire şeklindeki köprü 12 ayda tamamlandı!

Uruguay'da Rocha ve Maldonado şehirlerini birbirine bağlayan daire şeklindeki köprü görenleri şaşırtıyor. Yapımı 12 ayda tamamlanan köprü Rafael Vinoly tarafından tasarlandı.

İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün İspanya Büyükelçisi Rafael Mendivil Peydro'yu ağırlayacak.İşte İdris Güllüce'nin 3 Aralık programı...

Kocaeli'ne curling pisti müjdesi!

Curling Milli Takımlar Teknik Direktörü Daniel Rafael, beraberindeki Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman ve curling antrenörleriyle Çintimar'ı ziyaret etti. Çintimar Kocaeli'ne curling pisti müjdesi verdi

20 Fenchurch Street'in yapımına başlandı!

Londra'da 'Walkie Talkie' olarak isimlendirilen Rafael Viܱoly tasarımı olan 20 Fenchurch Street'in yapımına başlandı. 2014 yılında bitmesi planlanan bina tamamlandığında 37 katlı ve 64.000 metrekare büyüklüğe sahip olacak...

Rafael Torel kızı Desi Torel´e gayrimenkul şirketi kurdu!

Musevi asıllı iş adamı Rafael Torel, kızı Desi Torel´e gayrimenkul şirketi kurdu

Mimar Rafael Vinoly'nin Domino projesi 2015'te tamamlanıyor!

Manhattanlılar 2015 yılında Domino etkisine hazır olmalı 

Rafael Escutia Safiport Derince tasarımı Haberi

Rafael Escutia Safiport Derince tasarımı

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor. Rafael Escutia geçtiğimiz günlerde Safiport Derince’yi ziyaret ederek Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi ile görüştü. 


Akdeniz’in iki ucunda yer alan Barselona ve Safiport Derince; benzer büyüklükte, her çeşit yüke hizmet verebilen - multimodal (çok amaçlı) ve birbirine oldukça benzeyen iki liman. Yaklaşık 350 milyon dolarlık yatırım yapılacak olan Safiport Derince’de inşaat ve planlama süreci titizlikle yürütülüyor. 


2,5 milyon TEU kapasiteye ulaşacak olan Safiport Derince’de stratejik inşaat yatırım planlaması Rafael Escutia ile sürdürülecek. Safiport Derince; multimodal (çok amaçlı), fonksiyonel, estetik, depreme dayanıklı ve çevre kriterlerine uygun bir liman olarak planlanıyor. Safi Holding Yönetim Kurulu...