16 / 05 / 2024

Rahat Taşın

Rahat Taşın

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Sultan Selim Köprüsü ile İstanbul'da taşınma talebi son 1 yılda yüzde 54 arttı.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Mülkiyeti hazineye ait taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değikliği İl Müdürlüğü tarafından Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan taşınır ve taşınmazlar kiraya verilecek.

Emekli maaşı nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Emekli maaşı nasıl taşınır ve hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? şu aralar sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Ev sahiplerinin kira oyunu! Kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar!

Ev sahiplerinin kira oyunu gündeme geldi. Buna göre, lüks semtte konutu bulunanlar, kendi evlerini yüksek fiyatla kiraya veriyor, daha ucuz eve taşınıyorlar...

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Türk Standardları Enstitüsü Taşınır ve Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Alessandro Arlotti: Futbolu bırakıyorum, Harvard'a taşınıyorum!

Gelecek vaad eden 100 futbolcu arasındaki İtalyan Alessandro Arlotti, futbol kariyerini bırakarak eğitimi tercih etti. Arlotti, “Futbolu bırakıyorum. Tüm aile Harvard’a taşınıyoruz” şeklinde konuştu.

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Körfez sanayi tesisine yakın konutlar taşınıyor! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bulunan 17 Ağustos Gölcük depreminde yanan tankerlerinin yanında yer alan konutlar taşınıyor. 

Rahat Taşın Haberi

Rahat Taşın

İstanbul boğazının 3. gerdanlığı olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçtiğimiz yıl hizmete açılmıştı. Anadolu Ajansı'ndan Belgin Yakışan Mutlu'nun haberine göre; İstanbul'da son 1 yılda Yavuz Sultan Selim Köprüsü civarında taşınma talebi yüzde 4 artış gösterdi. Bu bölgeler arasında en çok Arnavutköy tercih edildi.


AA muhabiri Belgin Yakışan Mutlu'nun, online hizmet sektöründe faaliyet gösteren Armut'un, evden eve nakliye alanında özelleşmiş girişimi Rahat Taşın tarafından 151 bin 79 taşınma talebinin incelenmesi ile hazırlanan "Türkiye Taşınma Dosyası" raporundan derlediği bilgilere göre, taşınma hareketliliğini etkileyen faktörler arasında mevsimler başı çekti.


Taşınma faaliyetlerinin 3'te 1'i İstanbul'da


Türkiye genelinde taşınma taleplerine bakıldığında bu faaliyetin üçte birinin İstanbul'da gerçekleştiği görüldü. 


İstanbul'u yüzde 15'le Ankara, yüzde 8'le İzmir takip etti. Bu 3 il arasında, ev büyüklüğüne göre...