22 / 07 / 2024

Rahime Cebeci vefatı

Rahime Cebeci vefatı

Mustafa Cebeci, Ömer Cebeci ve Mukaddes Hademir'in anneleri, Rahime Cebeci vefat etti. Rahime Cebeci'nin vefatı üzerine Fırat Cam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir bir taziye mesajı yayınladı.

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Rahime Alev Dumanlı hangi üniversitede okudu? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Rahime Alev Dumanlı kimdir? Hangi okulda okudu? Sermaye Piyasası Kurulunda hangi alanda çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Rahime Alev Dumanlı ile ilgili merak edilen her şey...

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 914 ve 194 parsellerin tamamını 913, 915 ve 916 parsel sayılı taşınmazların bir kısmını içeren Parselasyon Planı Askıya çıkarıldı.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2242 ada, (eski: 21, 22 ) yeni: 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Ankara'daki Cebeci Stadı'nın yıkılma planlarına tepki!

Ankara'da yer alan Cebeci Stadı'nın yıkılması planlanıyor. Vatandaşlar, yıkılmak istenen stat için tepki gösterdi. 

Sultangazi Cebeci Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Cebeci Mahallesi, 2880 ada, 3 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret kuruldu!

Cebeci 2000 İnşaat Elektrik Elektronik Mobilya Petrol Ürünleri Oto Nakliyat Sanayi Ticaret bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Güler tarafından kuruldu.

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Focus Real Estate İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Havacılık Uzay Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Koyuncu, Hülya Cebeci, İbrahim Özkol ve Ramazan Yeniçeri ortaklığında kuruldu. 

Rahime Cebeci vefatı Haberi

Rahime Cebeci vefatı

Mustafa Cebeci, Ömer Cebeci ve Mukaddes Hademir'in anneleri, Rahime Cebeci vefat etti. Rahime Cebeci'nin vefatı üzerine Fırat Cam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Demir bir taziye mesajı yayınladı.


İşte o mesaj;


Merhume Rahime Cebeci Hanımefendiye Allah'tan sonsuz rahmet; Başta Merhumenin velatları, değerli dostlarım ve hemşerilerim 

Mustafa Cebeci, Ömer Cebeci ve Mukaddes Hademir hanımefendi olmak üzere CEBECİ ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar...