14 / 05 / 2024

Rahmi Gerger

Rahmi Gerger

Ayvalık Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Rahmi Gerger'in başkanlığında toplanan mecliste önemli konular görüşüldü.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

Gazeteci Rahmi Turan emlak zengini çıktı!

Sözcü Gazetesi'nin başyazarlarından Rahmi Turan'ın gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Turan'ın Türkiye'de 11 taşınmaza sahip olduğu öğrenildi. 

Öğretmenliği bırakıp müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı!

Sakarya'da öğretmen okulunu bitirdikten sonra 6 yıl devam ettiği öğretmenliği bırakıp, müteahhit olan Rahmi Tokay, 33 yılda 13 okul yaptırdı.

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Rahmi Turan: Kanal İstanbul yapılmamalı! 

Rahmi Turan, "Uzmanlar, İstanbul'u etkileyecek deprem 7'den daha büyük olacak, diyor. O zaman İstanbul'da binlerce bina yerle bir olacak, on binlerce insan ölecek demektir." dedi...

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula’daki tarihi Rahmi Erdil Evi’ndeki yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adıyaman Gerger'in yol sorunu meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gerger ilçesinin yol sorunu meclis gündemine taşındı. CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Bakan Turhan'a herhangi bir çalışma olup olmadığını sordu...

Adıyaman Gerger TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adıyaman Gerger'de teslim dönemi başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Gerger projesinde teslim dönemi başladı.

Rahmi Gerger Haberi

Rahmi Gerger

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda bir konuşma yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçede yaşanan şiddetli lodos nedeniyle Altınova ve Sarımsaklfda meydana gelen denizin taşması ve erozyonlarla ilgili yapılan acil müdahale çalışmaları hakkında bilgi verdi.Gençer, Ayvalık'ın ilçe merkezinde ve Cunda Adası'nda proje çalışmalarının yapıldığını, Kırlangıç Fabrikasına ait projenin tamamlandığını söyledi.Başkan Gençer, Ayvalık'ın kent giriş ve çıkışlannda aydınlatmanın üç katına çıkarılacağını, bunun yanında giderlerinin ise yapılacak çalışma ile yüzde 50 oranında azaltılacağını belirtti. 


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki dolmuşları halk otobüsü haline getirmeyi planladığını ifade eden Rahmi Gençer, bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık Belediyesi'nden de de görüş isteyeceğini ve bu konunun değerlendirileceğini anlattı .Toplantıda CHP'li Mehmet Ali Tuncer'in Alevi vatandaşların dini vecibelerini yerine getirdikleri Cem Evleri'nin ibadethane sayılması, CHP'li Ufuk Ova'nın...