04 / 05 / 2024

RAK Yatırım genel müdürü Peter Michael Schuster

RAK Yatırım genel müdürü Peter Michael Schuster

RAK Yatırım Otoritesi Genel Müdürü Peter Michael Schuster, RAKIA Serbest Bölgesi’ne Türk yatırımcılarını davet ediyor...

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shammaoğlu Internatıonal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Shamma tarafından kuruldu. 

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadel Gayrimenkul İnşaat Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Fadel tarafından kuruldu. 

Er Yatırım, Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı!

Er Yatırım, "Orta ölçekli markalı şehir içi iş oteli" konseptinde özellikle Orta ve Kuzey Avrupa'daki şehirleri radarına aldı. Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, şirketin 2018 hedeflerini sıraladı. İşte detaylar...

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

DSİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya 1 milyar 900 milyon lira yatırım!

DSİ Genel Müdürlüğü, 2003-2016 yıllarında Ankara'ya yaklaşık 1 milyar 900 milyon liralık yatırım yaptı

Gedik Yatırım'dan yatırımcıya destek sözü!

Gedik Yatırım Genel Müdürü Metin Ayışık, Gedik Yatırım'ın 2017 yılı strateji raporuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında yatırımcıya destek sözü verdi.

Tekirdağ'ın en büyük yatırımı büyükşehirden!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 450 Milyon Liralık 45 Dev Yatırım ile Tekirdağ tarihinin en büyük yatırımını yapıyor. Yatırımların tanıtılacağı ve toplu açılışın gerçekleşeceği organizasyon, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı ile gerçekleşecek.

Kaş'a 3 yılda 53.4 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kaş’ın içme suyu ve alt yapısına 3 yılda 53 milyon 397 bin TL yatırım yaptı.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

RAK Yatırım genel müdürü Peter Michael Schuster Haberi

RAK Yatırım genel müdürü Peter Michael Schuster


RAK Yatırım Otoritesi Genel Müdürü Peter Michael Schuster, RAKIA Serbest Bölgesi’ne Türk yatırımcılarını davet ediyor. Vergi muafiyeti, ulaşım avantajı, yabancı çalışanlar sayısında herhangi bir kısıtlama ve bürokratik formalitenin olmaması gibi birçok avantajı ile yatırımcıyı cezbeden bölge, özellikle inşaat malzemeleri sektörü açısından oldukça cazip.



Türk yatırımcıları, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) yedi emirlikten biri olan Ras Al Khamiah’ta bulunan RAKIA Serbest Bölgesi’ne davet eden RAK Yatırım Otoritesi Genel Müdürü Peter Michael Schuster, özellikle RAKIA’nın inşaat malzemeleri sektörü açısından cazip bir bölge olduğunu söyledi.  


HH Şeyh Suud Bin Saqr Al Qasimi tarafından 2005 yılında RAK’a yatırımları teşvik etmek amacıyla RAK Yatırım Otoritesi’nin kurulduğunu ve yatırımcılara yol gösterdiğini belirten Peter Michael Schuster, bölgede duvar kaplama maddeleri, alçı ürünleri, korozyon malzemesi, yapıştırıcılar ve yapı kimyasalları...