05 / 05 / 2024

Ram 34 Etiler Güneş Residence

Ram 34 Etiler Güneş Residence

çeçenistan"ın tepeden tırnağa yenilenmesinde Türk finşaat firmalara önemli bir paya sahip bulunuyo

Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim?

Maanaa 47 Etiler projesi RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçiriliyor. Peki Maanaa 47 Etiler ne zaman teslim edilecek?

MaaNaa Etiler basın lansmanı 16 Mart'ta!

RAM GMY imzası taşıyan Etiler MaaNaa 30 projesi basına lanse edilecek. Etiler MaaNaa basın lansmanı 16 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Etiler MaaNaa 30 nerede?

Etiler MaaNaa 30 projesi RAM GMY tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 32 daireden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor.

MaaNaa 30 Etiler geliyor! Yeni proje!

İstanbul Etiler'de RAM GMY tarafından hayata geçirilen MaaNaa 30 Etiler  projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. 

Etiler Maanaa 47 nerede?

Etiler Maanaa 47 projesi 3 blokta 38 daireden meydana geliyor.  RAM GMY tarafından inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Maanaa 47 Etiler'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

RAM GMY tarafından İstanbul Etiler'de hayata geçirilen projede toplamda 38 daire bulunuyor. Büyükdere Caddesi'ne 27 dakika uzaklıkta yer alan projede teslimler 2019'da yapılacak. 

RAM Gayrimenkul MaaNaa 19 ve MaaNaa 09 projelerine başlıyor!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. bu yıl içerisinde, Etiler'de MaaNaa 49'un ikinci etabının inşaatına Anadolu yakasında ise Fenerbahçe'de MaaNaa 19 ve Bağdat Caddesi'nde MaaNaa 09 projelerine başlıyor.

RAM Gayrimenkul Etiler'deki projesini satışa çıkardı!

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

RAM Gayrimenkul kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor!

Etiler, Bostancı ve Kalamış gibi İstanbul'un merkezi bölgelerinde dönüşüm projeleri geliştiren RAM Gayrimenkul, 'MaaNaa' markalı projeleriyle kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor. Şirket, 2016'da 4-5 yeni projeye başlayacak.

RAM Gayrimenkul'ün 5 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Etiler 49 projesinde 350 bin dolardan başlıyor!

Etiler’de kentsel dönüşümle butik proje üretmeyi sürdüren RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın MaaNaa markası, bölgede yapımını sürdürdüğü Etiler 49, Ekim 2015’te teslim edilecek.

RAM Gayrimenkul 2016 yılında yeni projelere başlayacak!

Etiler, Bostancı ve Kalamış gibi İstanbul'un merkezi bölgelerinde dönüşüm projeleri geliştiren RAM Gayrimenkul, 'MaaNaa' markalı projeleriyle kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor. Şirket, 2016'da 4-5 yeni projeye başlayacak.

Etiler 49, mahalleyi canlandıracak!

Etiler’de kentsel dönüşümle butik proje üretmeyi sürdüren RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın MaaNaa markası, bölgede yapımını sürdürdüğü Etiler 49, Ekim 2015’te teslim edilecek. İşte ayrıntılar...

Ram 34 Etiler Güneş Residence Haberi

Ram 34 Etiler Güneş Residence

Acıların ülkesi çeçenistan, şu anda yeni bir şehir yapılanmasından geçiyor. Rusya, yıllardır bombalarla, silahlarla taş üstünde taş bırakmadığı, harabeye çevirdiği çeçenistan"da, savaşın izlerini silmeye çalışıyor. Savaşta yıkılmış, dökülmüş binalara ait hiçbir kalıntı gözükmüyor.

Yollar, evler, iş yerleri yıkılıp molozları kaldırılırken, hızlı bir şekilde gösterişli yeni evler, alışveriş ve kültür merkezleri, gökdelenler, camiler ile okullar yapılıyor. 90"lı yıllarda Rusya"daki merkez yönetime karşı verilen iki savaş yüzünden yerle bir olan başta başkent Grozni (Caharkale) olmak üzere ülkenin dört bir yanı, Türk şirketlerinin öncülüğünde yeniden inşa ediliyor. Bu da binlerce Türk işçisinin bölgede istihdam edilmesini imkan sağlıyor.

Savaşlarda Grozni"deki konutların ve binaların yüzde 87"si altyapının ise yüzde 90"ı kullanılamaz hale gelmişti. Son 5 yılda gerçekleşen kalkınma programıyla, başkentin...