28 / 08 / 2024

RAM Gayrimenkul bostancı

RAM Gayrimenkul bostancı

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Gayrimenkul Ve Emlak Hizmetleri Tekstil İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Ali Bostancı ve Serkan Akturan ortaklığında kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

SGK'dan İstanbul'da 27 milyon 231 bin TL'ye satılık 37 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ömür İstanbul, Esenler TOKİ konutları ve Bostancı City'de yer alan 37 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. 

Akiş GYO Bostancı gayrimenkulü 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bostancı Mahallesi 315 Ada 3 parsele ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47'nin lansmanı yapıldı!

Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta hayata geçirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. 

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Kobi İnovasyon Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi Bostancı Şubesi bugün açıldı. Şubenin sermayesi 100 bin TL.

Akiş GYO Bostancı'daki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bostancı mahallesi 315 ada 3 parsele ilişkin 2016 sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO Bostancı'daki mağazasının değerleme raporunu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı çok katlı mağaza projesine ilişkin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Candan Karabağlı: Gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

RAM Gayrimenkul bostancı Haberi

RAM Gayrimenkul bostancı
Ekonomik anlamda değerini yitirmiş ve afet riski ile karşı karşıya olan binaları yenilediklerini kaydeden RAM GMY Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, bu binaların yeniden inşası ile birlikte insanların güvenli ve mutlu bir şekilde yaşayacağı enerji tasarruflu ve çevre dostu evler inşa ettiklerini söyledi. Kentsel dönüşümü, kent ve mahalleler için yeniden yapılanma ve canlanma imkanı olarak gördüklerini belirten Turfanda, “Çevresine uyum sağlayan, estetik projeler ile kentin çok daha güzel ve yaşanabilir bir hal alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. Projelerinde özgün mimari ile çağdaş tasarımlar bir arada bulundurduklarını dile getiren Turfanda, “Evlerin tasarımını bu anlayış ile tasarladıklarını ve kapı kolundan banyoya, mutfak dolaplarından yatak odasına kadar kendine özgü bir tasarımın olduğunu” kaydetti. MaaNaa logosunun, dünyada birçok projeye imza atmış Avusturalyalı...