08 / 05 / 2024

Ramada Cappadocia

Ramada Cappadocia

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Gaziantep'e Ramada geliyor!

Gaziantep, son dönem turizmdeki yükselişiyle dikkat çekiyor. UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te artık her mevsim turist var.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Dünyanın en iyi tarihi oteli Kapadokya'da!

Argos in Cappadocia, 'En Güzel Tarihi Lüks Otel' kategorisinde 'Küresel Birinci'liğe layık görüldü.

Argos in Cappadocia: Dünya'nın En lüks tarihi oteli!

Mimar Turgut Cansever'in öncülüğünde, Uçhisar da antik bir manastır yerleşkesinin ve terk edilmiş bir köyün titiz restorasyonuyla hayata geçen Argos in Cappadocia, gerçek geleneksel deneyim ve lüksü ustalıkla bir araya getiriyor.

Tekirdağspor'a sosyal tesis müjdesi!

Türkiye 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sarı Siyahlı Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen yemek Ramada Otelde yapıldı.

Ramada Cappadocia Haberi

Ramada Cappadocia

İç turizmin canlandırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında harekete geçen Dorak Holding, sektörde öncü olmaya hazırlanıyor. İştirakleri arasında bulunan 211 odalı Ramada Cappadocia'da 15 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında gecelik konaklama fiyatını 29 liraya çeken şirket, bölge esnafına destek olmak için de yemek servisi yapmayacak. Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, bölgenin en büyük turizm yatırım grubu olarak iç turizmin canlandırılması adına böyle bir kampanyayı hayata geçirdiklerini söyledi. "Kapadokya'yı yaşamayan kalmasın" sloganıyla büyük bir kurtarma projesi başlattıklarının altını çizen Körükçü, bölge turizminde geçtiğimiz yıllara oranla yüzde 70'lere varan bir düşüş yaşandığını hatırlattı. Körükçü şöyle devam etti: "Sayın Cumhurbaşkanımız'ın da telkinleriyle yönümüzü iç pazara çevirdik. "Kapadokya'yı yaşamayan kalmasın" diyoruz ve bunu bölgeyi kurtarma projesi olarak görüyoruz. Misafirlerimiz odalarımızın her türlü konforundan...