21 / 05 / 2024

ramada istanbul asia hotel organizasyon

ramada istanbul asia hotel organizasyon

Altunizade’de hizmet veren Ramada İstanbul Asia, özenle dekore edilmiş odaları, huzurlu ortamı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile İstanbul Anadolu Yakası’ndaki iş dünyasının yeni adresi.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Royal Plus'tan daire alan öğretmenlere Ramada İstanbul'da tatil imkanı!

Royal Plus Konutları'nda 24 Kasım Öğretmenler Günü sürprizi var. Projeden 24 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında ev alan tüm öğretmenler yarıyıl tatilini Ramada İstanbul Asia'da geçirme imkanı bulacak...

Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 odalı olacak!

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...

Crowne Plaza İstanbul Asia 'Çevreye Duyarlı Tesis' belgesi aldı!

Günümüzde çevre hassasiyeti ve enerji verimliliğinin binalarda uygulanmaya başlandığı "yeşil" konsepti, Crown Plaza İstanbul Asia' ya Anadolu Yakası' nın tek yeşil yıldızlı otel unvanını getirdi...

Erol Özmandıracı: Maslak, istanbul'un Soho'su haline gelecek!

Maslak, istanbul'un Soho'su haline gelecek Maslak ve Levent'in İstanbul'un yeni yüzü olduğunu söyleyen Erol Özmandıracı, "Londra Dubai ve New York'ta bu tip iş bölgeleri sanatla iç içe geçti. Maslak'ta da bu olmalı" dedi..

Artıistanbul Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıistanbul Yapı DEkorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Mete tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Ekim'de Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi'nde kuruldu.

Pendik Sinerji İstanbul'da 136 bin liraya daire!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon salon konutların oluşturduğu, istanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen proje olan Sinerji İstanbul'da 136 bin liraya 1+1 daireler bulunuyor...

Çekmeköy Mahalle İstanbul ödeme planı!

Çekmeköy Mahalle İstanbul ödeme planı bilgilerine haberimizde yer veriyoruz. Sur Yapı girişimi olan Mahalle istanbul projesi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerine yer veriyor...

Evora İstanbul nerede!

Tuzla'da konumlandırılan Evora İstanbul'dan yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora istanbul nerede? yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

İzmir'e Ramada Encore Oteli geliyor!

107 milyon Euro'luk bir yatırımın parçası olan Ramada Encore İzmir'in tadilatı için 25 milyon TL harcandı. İzmir'de Ege Park Balçova'nın içindeki 22 katlı bina Ramada Encore Otel'e dönüştürülecek..

ramada istanbul asia hotel organizasyon Haberi

ramada istanbul asia hotel organizasyon


Anadolu yakasının ilk Ramada’sı olan Ramada İstanbul Asia, kent merkezine sadece 6 kilometre uzaklığı, alternatif yol güzergahlarının bulunduğu merkezi lokasyonda yer alması ve hizmet kalitesi ile çok özel bir iş oteli olarak ön plana çıkıyor. Altunizade’de bulunan 80 odalı otel, iş adamlarının çalışabilmek için gereksinim duyabileceği her türlü ihtiyaçlarını karşılanırken, işten arta kalan zamanlarında ise dinlenebilecekleri ve kendilerini yenileyebilecekleri özel bir butik otel olarak hizmet sunuyor. Çeşitli organizasyonlar için farklı konseptlerde tasarlanmış 4 toplantı salonu bulunan otelin, özel bahçe odaları ise misafirlerine ev konforu yaşatıyor. Aynı zamanda Türk ressamların eserlerinin sergilendiği odalar, misafirlerin konforu için en ince ayrıntılar düşünülerek özenle dekore edilmiş. 



Özel tasarım odalarda çalışırken bile dinleneceksiniz

Ramada İstanbul Asia, yüksek konfor ve teknolojik standartlar ile neo modern stilde...