02 / 05 / 2024

Ramada Merter Otel projesi

Ramada Merter Otel projesi

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Ramada Sakarya Otel Eylül ayında açılıyor!

Sakarya Adapazarı'nın uluslararası alanda ilk 5 yıldızlı oteli olacak Ramada Sakarya'nın eylül ayında hizmete açılması planlanıyor. Ramada Sakarya'da, 89 oda, 3 suit, 1 kral dairesi olmak üzere toplam 93 oda bulunuyor.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

Ramada Merter Otel projesi Haberi

Ramada Merter Otel projesi


Merter Park Otelcilik A.Ş. tarafından, İstanbul Güngören Güven Mahallesi'nde yer alan 2 bloklu iş merkezi Ramada İstanbul Merter Otel olacak. Ramada İstanbul Merter Otel projesi 27 milyon 100 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 oda ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. Ramada İstanbul Merter Otel projesi, mevcut 8 katlı 2 bloktan oluşan iş merkezi restore ettirilerek işletmeye açılacak.


Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Ramada İstanbul Merter Otel projesi Merter Meydan AVM'ye yakın konumda, Zenginli Otomotiv'in arkasında kalıyor.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi olarak planlanan iş merkezi 11 Şubat 2013 tarihinde Merter Park Otelcilik A.Ş tarafından satın alındı.


Merter Park Otelcilik A.Ş Yönetim Kurulu'nda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat'tan Leke Jeans'in de sahibi Cengiz Acar,...