21 / 05 / 2024

ramada otel altunizade

ramada otel altunizade

Altunizade’de hizmet veren Ramada İstanbul Asia, özenle dekore edilmiş odaları, huzurlu ortamı ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile İstanbul Anadolu Yakası’ndaki iş dünyasının yeni adresi.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Altunizade Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunizade Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Odabaş tarafından kuruldu.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Altunizade’de 16 yıldır yapılması istenilen otele ret!

Danıştay, Üsküdar Altunizade’de 16 yıldır otel yapılmak istenen ve büyük kısmı park olan arazi için onay vermedi. Mahkeme, projenin bölgedeki trafik yoğunluğunu arttırıp yeşil alanı azalttığına dikkat çekti.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

ERGO Kocaeli’de deprem sigortasına önem veriyor!

ERGO Türkiye’nin, dün Ramada Otel’de gerçekleştirdiği toplantıda konuşan ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, Kocaeli ve çevre illerde zorunlu deprem sigortasının kullanımının her geçen gün arttığı bilgisini verdi.

ramada otel altunizade Haberi

ramada otel altunizade


Anadolu yakasının ilk Ramada’sı olan Ramada İstanbul Asia, kent merkezine sadece 6 kilometre uzaklığı, alternatif yol güzergahlarının bulunduğu merkezi lokasyonda yer alması ve hizmet kalitesi ile çok özel bir iş oteli olarak ön plana çıkıyor. Altunizade’de bulunan 80 odalı otel, iş adamlarının çalışabilmek için gereksinim duyabileceği her türlü ihtiyaçlarını karşılanırken, işten arta kalan zamanlarında ise dinlenebilecekleri ve kendilerini yenileyebilecekleri özel bir butik otel olarak hizmet sunuyor. Çeşitli organizasyonlar için farklı konseptlerde tasarlanmış 4 toplantı salonu bulunan otelin, özel bahçe odaları ise misafirlerine ev konforu yaşatıyor. Aynı zamanda Türk ressamların eserlerinin sergilendiği odalar, misafirlerin konforu için en ince ayrıntılar düşünülerek özenle dekore edilmiş. 



Özel tasarım odalarda çalışırken bile dinleneceksiniz

Ramada İstanbul Asia, yüksek konfor ve teknolojik standartlar ile neo modern stilde...