09 / 05 / 2024

rams global uzel projesi

rams global uzel projesi

Rams City nerede sorusunun yanıtı ve Rams City İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze'de 3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde  3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

RAMS Türkiye’den 2 yılda 2 milyon metrekare inşaat!

35 yıllık tecrübesi, 25 bini aşkın çalışanı ile 8 sektörde faaliyet gösteren RAMS Global Türkiye projelerine devam ediyor.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

rams global uzel projesi Haberi

rams global uzel projesi

Rams Global İstanbul'daki yeni projesi için start verdi. Merakla beklenen yeni proje Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde yükselecek.

Rams City İstanbul ismiyle inşa edilecek olan proje İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Edirnekapı Rami Sokak (162 Ada, 56 Parsel) üzerinde hayata geçirilecek.

Rami Rams City İstanbul projesinin yatırım bedeli 817 milyon 373 bin 451 TL olarak belirlendi. 8 blok olarak yükselecek projenin arsa alanı 31 bin 536 metrekare, inşaat alanı ise 105 bin 438 metrekare olarak belirlendi.

Ticari ve sosyal alanların yer almayacağı proje kapsamında 8 ayrı blokta (A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3 ve B4 Blok) ve bodrum katlarda olmak üzere toplam 603 konut yer alacak.

Rams City için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki...