27 / 04 / 2024

Ran Gayrimenkul adres

Ran Gayrimenkul adres

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, BJK Plaza'da kuruldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

Ruslar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Özellikle tatil yörelerine yönelen Ruslar ev satın alıyor ve siyasete atılıyor. Türkiye'deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran Ruslar, güney bölgelerde Rusça konuşulan mahallelerin oluşmasına neden oldu.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   30 bin TL sermaye bedeli  ile  Eren Taşkıran tarafından kuruldu.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Besma İnvest Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besma İnvest Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Besma Lebcheg, Ranıa Lebcheg ve Zohra Saıdane ortaklığında kuruldu.

İzmir’de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe hangisi oldu?

Denge Değerleme, İzmir Pandemi Öncesi ve Sonrası Yazlık Gayrimenkul İlçe Raporu’na göre, İzmir'de gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran ilçe Çeşme oldu.

İranlıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımı arttı!

Son dönemde İranlıların Türkiye'deki yatırımlarının arttığını söyleyen DEİK Türkiye-İran İş Konseyi Başkanı Osman Aksoy İran vatandaşlarının Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Badr Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile M. Nabıl Kal Husin ve Ranıa Badr ortaklığında kuruldu.

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıran tarafından kuruldu.

Belfin Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Belfin Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulkadir Taskıran tarafından kuruldu. 

Ran Gayrimenkul adres Haberi

Ran Gayrimenkul adres

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM   a- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu   kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,    pazarlamasını yapmak   g-Şirketin amacına ulaşabilmesi için...