18 / 07 / 2024

Rantaş Yapı gelecek projeleri

Rantaş Yapı gelecek projeleri

Rantaş Yapı tarafından hayata geçirilecek olan dubleks evlerin inşasına başlanıldı. Proje 5 dönüm arazi üzerinde yer alacak. Proje bahçe ve yeşillik ağırlıklı olacağı için doğa ön planda tutulacak.

Asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek? Siz de şimdi bakın! 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, son günlerde sık sık ara zam konusunu araştırıyor. Peki asgari ücretli çalışanlara ara zam yapılacak mı? 2023 asgari ücrete ara zam ne zaman gelecek?

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.

Altın için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısını üzerken yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunu n yanıtını merak ediyor. Düşüşe geçen altın fiyatları için resmen saat verildi! Şimdiden planınızı yapın Tüm gözler oradan gelecek haberde...

Gelecek Yapı Realist Tuzla'da 215 bin TL'ye!

Gelecek Yapı imzasını taşıyan Realist Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Toplamda 134 daire ile 4 ticari birimden oluşan projede satışlar devam ediyor. 

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı Realist Tuzla fiyat 2018!

Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Realist Tuzla'da 134 daireye yer veriliyor. Projede fiyatlar 325 bin TL'den başlıyor..

Realist Tuzla Gelecek Yapı fiyat listesi!

Realist Tuzla Gelecek Yapı fiyat listesi 325 bin TL'den başlıyor. Realist Tuzla projesi Gelecek Yapı tarafından Tuzla'da inşa ediliyor...

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları!

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Gelecek Yapı imzası taşıyan proje altı katlı iki bloktan oluşuyor...

Gelecek Yapı Gelecek Reflex fiyat!

102 adet daireden meydana gelen Gelecek Reflex projesinde peşin ödemelerde yüzde 8 indirim kolaylığı sağlanıyor. İşte Gelecek Yapı Gelecek Reflex fiyat listesi...

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi!

Yapıtek Narova 3.etap teslim tarihi Mart 2018 olarak belirtiliyor. İzmir Narova projesi tamamlandığında 1.100 konuttan meydana gelecek...

Afyonkarahisar'da 273 dev eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Afyonkarahisar'a gelecek. Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışı yapılacak.

Kütahya'da 24 köy için imar çalışması yapılıyor!

Kütahya'da 24 köy için imar uygulaması çalışması yapılıyor. Kütahya Belediye Başkanı Saraçoğlu imar çalışmalarında gelecek 25-30 yılı düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Erişebilir fiyatlar İVA Yapı'nın başarısını artırıyor!

İVA, gayrimenkul sektörüne yenilikler getirmeye hazırlanıyor. İVA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, şirketinden ve gelecek planlarından bahsetti.

Rantaş Yapı gelecek projeleri Haberi

Rantaş Yapı gelecek projeleri

Rantaş Yapı Mea Evleri projesinden sonra Ankara Çay yolu üzerine yeni projesini inşa ediyor. Projede toplam 16 adet dubleks evler yer alacak.


Proje toplam 5 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Otoparkı, oyun alanları ve yürüyüş yolları olacak olan projenin amacı doğayla iç içe olmayı hedeflemek.


Projedeki dubleks evlerin fiyatları 750 bin TL' den başlıyor. Dubleks evler 230 metrekare ile 250 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje 2016 yılının sonunda teslim edilmeyi planlanıyor.


Rantaş Yapı iletişim

Satış Ofisi: Selanik Cad. Tankut İşhanı No: 82/25 Kızılay, Çankaya Ankara

Telefon: 03124255199

Web:...