05 / 05 / 2024

Rasim Kahraman izmir

Rasim Kahraman izmir

İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, milletvekili seçildiğinde yapacaklarına dair önemli açıklamalar yaptı.

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Eski gazeteci ve emekli borsacı Harun Kahraman'dan kiracı tepkisi: Kirayı az verip oturanlar gasp yapıyor! 

Son zamanlarda kiracılar tahliyelerden ve fahiş kiralardan şikayet ederken, ev sahipleri de mülklerinden istedikleri geliri elde edememekten şikayet ediyor.. Eski gazeteci, emekli borsacı Harun Kahraman da X sosyal medya hesabından konuya ilişkin konuştu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Orhun Kahraman Kimdir? Orhun Kahraman daha önce hangi görevlerde bulundu?

Orhan Kahraman kimdir? Orhan Kahraman’ın mesleği nedir? Orhan Kahraman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Girişimcilik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kaç yaşında, nerelidir?

Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu gündemde yer alıyor. Peki Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu neden gündemde? Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu kimdir? İşte detaylar...

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

1453 Kahraman Hafriyat İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Metin Topcu ve Muhammet Ali Topcu ortaklığında kuruldu.

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kahraman tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı kentsel dönüşümde yüzde 10 emsal artışı!

Bayraklı Belediyesi tarafından depremzedeler için  hayata geçirilen yüzde 10'luk emsal artışı hakkında açıklama yapan Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan kripto para açıklaması! 

Kripto para borsası Thodex sonrasında faaliyetlerinin durdurması sonrasında paylaşımda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, "Bitay" isimli bir paradan söz ederek, kendisine şikayetler geldiğini söyledi. 

İzmir'deki orta hasarlı binalara performans analizi yapılmalı!

İzmir’de yaşanan deprem sonrasında yaklaşık 6 bin civarındaki orta hasarlı binaya yeterli destek verilmedi. Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman, yaşam hakkının her şeyden önemli olduğunu belirtti.

İzmir Kültürpark’taki yapılaşma için Mimarlar Odası'ndan açıklama!

Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı İlker Kahraman, İBB Meclisine sunulan Kültürpark Planına ait açıklamalar yaptı. Kahraman, "Kültürpark’ta her ne kadar inşaat alanında azalma olsa da işlevlerin sınırlandırılacak yeşil alanın artmasını istiyoruz" dedi.

Kayseri Kahraman Çelebi Cami'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, hayırsevere tarafından yaptırılacak Kahraman Çelebi Cami ve Hatice Çelebi Kur’an Kursu’nun temelini attı.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Rasim Kahraman izmir Haberi

Rasim Kahraman izmir

2006 yılından bu yana Ak Parti teşkilatlarında görev alan, geçmiş dönem il genel meclis üyesi, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, Ak Parti izmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, gazetemiz köşe yazarı Salih Erkek'e önemli açıklamalarda bulundu. 


Şahsım olarak sizi uzun yıllardır tanıyorum. izmir'de uzun zamandır esnaflık yapıyorsunuz. Bunun haricinde dernek başkanlığı yaptınız, Kadifekale'ye de büyük katkılarınız oldu, Türkiye'nin en büyük ikinci sivil bayrağını birlikte, sizin de büyük katkılarınızla oraya diktik. Hayırsever biri olduğunuz için izmir'de Mardinliler Vakfı'm kurdunuz ve kurucu başkanlığını hala yürütüyorsunuz, insanlara, özellikle de durumu olmadığı için okuyamayan yavrulara katkılarınız oluyor. Bunca çabanızın dışında da yıllardır siyasetin içerisindesiniz, çeşitli kademelerde önemli görevler aldınız. Şimdi de milletvekili olma yolunda aday adayı oldunuz, Kendinizden biraz bahseder misiniz? 


Memleketim olan Mardin'den...