08 / 05 / 2024

Raşit Yıldırım

Raşit Yıldırım

Anteo Mobilya Gıda Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Raşit Yıldırım tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Yıldırım yeni imar yollarıyla değerleniyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeyi yeni ve modern bir görüntüye kavuşturmak amacıyla devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra kentte yeni imar yolları da açıyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapılara geçit yok!

Kentsel dönüşümün merkezi haline gelen Bursa'da kaçak yapılara taviz verilmiyor. Bu yıl, Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri tarafından 21 adet yapının yıkımı gerçekleşti.

Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıya geçit yok!

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilçenin yüzde 33’ünü yeniden planlayarak Yıldırım’ı çarpık yapılaşmayla anılmayan modern şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakk Edebali, “Doğru planlamalarla şehrimizi tekrar inşa ederken, kaçak yapılara asla göz yummuyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra hazır beton firmalarının da bu konuda hassasiyet göstererek, kaçak yapılara beton temin etmemelerini istiyoruz. ” dedi.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Bursa Yıldırım'da sokak hayvanları için master plan yapıldı!

Yıldırım Belediyesi, çarpık yapılaşmanın yerine insanlara sağlıklı ve güvenli konut sağlamak için uyguladığı kentsel dönüşüm çalışmalarıyla insanların yanı sıra hayvanların da hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Bursa Yıldırım Ihlamur Parkı açıldı!

Yeşil bir Yıldırım Yıldırım Belediyesi, mevcut parkların bakım - onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak vatandaşların nefes almalarını sağlıyor.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde sıra Selçukbey'de!

YILDIRIM Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım'ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı.

Raşit Yıldırım Haberi

Raşit Yıldırım

Anteo Mobilya Gıda Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Raşit Yıldırım tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Anteo Mobilya Gıda Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Anteo Mobilya Gıda Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Sultantepe, Selamani Pak Caddesi, Kurtuluş Apartmanı,...