08 / 05 / 2024

Ray Jnin yeni evi

Ray Jnin yeni evi

Cuma günü Hidden Hills adlı bölgeye gidip evi gezen Ray J’in, 2.7 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon TL) bir teklif sunduğu söyleniyor. 3 tane at ahırı bulunan ev, Kardashian ve West’in evinden 8 ev uzaklıkta bulunuyor.

A101’de 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü!

Her hafta yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşan A101, 15 Haziran’dan itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğine ilişkin katalog paylaşarak yine müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü.

A101'de termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü!

A101’e beklenen dev indirimler geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, termosifon 2700 TL’ye, su arıtma cihazı 2 bin TL’ye, şarjlı gıda doğrayıcı 180 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Nisan 2023...

Elektrikli Scooter isteyenlere işte fırsatı! RKS Smart Kick Scooter indirim listesinde

Bim’in 24 Eylül 2022 kataloğunda Kick Scooter inanılmaz fiyata satışta giriyor. Kaçırılmayacak  fiyatlı RKS Smart Kick Scooter için 24 Eylül’de Bim’e uğrayın.  Yeni nesil ulaşım araçlarından RKS Smart Kick Scooter yeniden BİM’de satışa çıkıyor. 

Arnica'dan blender setleri, doğrayıcılar ve mini robotlarda yeni ürünler! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Küçük ev aletlerinin vazgeçilmez markası Arnica yeni ürünlerini internet sitesi ve mağazalarında satışa sundu. Blander setleri, doğrayıcılar ve mini robotlardan oluşan yeni ürünler birbirinden kullanışlı ve şık tasarımlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. İşte Arnica 16 Eylül 2022

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

İzmir tramvayında ilk ray heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, kent ulaşımda metro ve banliyo hattından sonra yeni raylı sistem projesi olan Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ilk ray döşeme işlemi törenle yapıldı.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının ilk ray döşemesi 25 Mart'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandırması beklenen önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına gelindi..

Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ilk ray heyecanı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, ulaşıma yeni bir ivme kazandırması beklenen önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına gelindi. İlk ray cumartesi günü Mavişehir’de döşenecek.

İzmir’de tramvayların ilk rayı Cumartesi günü döşenecek!

İzmir’de Konak ve Karşıyaka tramvayları için ilk ray Cumartesi günü döşenecek. Tramvaylar, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak.

İstanbul'a yeni metro! Levent-Hisarüstü metrosu!

Levent-Hisarüstü Metrosu son ray, Sanayi - Seyrantepe bağlantı tüneli ilk ray kaynağı törenlerine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yeni metro müjdesi verdi.

Rusya yeni nesil tramvayı R1'i tanıttı!

Dışarıdan bakıldığında akvaryumu andıran R1 gayriresmi olarak " Ray üstündeki iPhone " olarak adlandırılıyor.Lego gibi tasarlanan yeni tramvayın zarar gördüğü parçaları kolayca sökülüp yenisi takılabiliyor

İzmir’in yeni yolcu vapurlarının isimleri belirlendi!

İzmir’in yeni gemilerinin isimlerini belirlemek için Büyükşehir Belediyesi’nin internet üzerinden başlattığı anket sonuçlandı. 500 bini aşkın oy kullanılan ankette ilk sırayı “1881- Atatürk” ismi aldı.

Ray Jnin yeni evi Haberi

Ray Jnin yeni evi


TMZ’de yer alan habere göre, şarkı yazarı Ray J, Kim Kardashian ve Kanye West’in beraber yaşadığı Hidden Hills sokağından bir ev almayı planlıyor. Cuma günü Hidden Hills adlı bölgeye gidip evi gezen Ray J’in, 2.7 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon TL) bir teklif sunduğu söyleniyor. 3 tane at ahırı bulunan ev, Kardashian ve West’in evinden 8 ev uzaklıkta bulunuyor.


Kanye West’in bu durumda nasıl davranacağı ise merak...