28 / 04 / 2024

Rayka Home Group Emlak adres 

Rayka Home Group Emlak adres 

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Ahmadpour ve Mılad Beshaqh ortaklığında kuruldu.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Home Group Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Heydarı tarafından kuruldu.

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Ahmadpour ve Mılad Beshaqh ortaklığında kuruldu.

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Me Group Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Koorosh Dıvanı tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirecek!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe'de proje geliştirmek için güçlerini birleştirdi. Bölgedeki en büyük arazide hayata geçirilecek proje, konut, ticari alan ve home ofislerden oluşacak.

Sunfida, Second Home fuarına çağırıyor!

Biçer Group’un gayrimenkul markası Sunfida, Uluslararası Second Home Fuarı'nda kuracağı Türkiye standına Türk gayrimenkul pazarlama firmalarını davet ediyor. Second Home Fuarı, Eylül’de Belçika’da ve Ekim’de ise Hollanda’da düzenlenecek.

Enza Home Yataş Bedding İngiltere’de mağaza açtı!

Ferah bir mekanda Enza Home ve Yataş Bedding’in zengin koleksiyonunu İngiltere’deki müşterileri ile buluşturan Açıl Group, açılış nedeniyle ürünleri yüzde 50’ye varan fiyatlardan alıcıların beğenisine sundu....

Home Group Home Life'ta 1+1'ler 135 bin TL'den başlıyor!

İnşaat alanı 11 bin metrekare olarak belirlenen Home Life projesinde banka kredisi kullanmak mümkün...

Yeni yıl tılsımı Park Bravo Home ile evinizi renklendirecek!

Park Bravo Home’un yeni yıl için özel olarak seçtiği rengarenk dekoratif ürünler şimdi Park Bravo Group mağazalarında beğeninize sunuluyor.

Home Group'tan Homelife'ta 101 bin TL'ye! Temmuz'da yaşam başlıyor!

Pendik Kurtköy'de yükselen Homelife projesinde yaşam önümüzdeki Temmuz ayında başlayacak. Projede peşin alımlarda yüzde 5 oranında indirim yapılıyor

Rayka Home Group Emlak adres  Haberi

Rayka Home Group Emlak adres 

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Ahmadpour ve Mılad Beshaqh ortaklığında kuruldu.

Rayka Home Group Emlak Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...