06 / 05 / 2024

Re Restorasyon adres

Re Restorasyon adres

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Adres değişikliği bildirmeme cezası 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresini değiştirmesinden sonra belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. Peki adres değişikliği bildirmeme cezası 2021 yılı için ne kadar? İşte tüm merak edilenler 2021...

Adres değişikliği bildirim süresi 2021!

Bir kişinin yerleşim yeri adresinin değişmesi durumunda belirli bir süre içerisinde bildirimde bulunması gerekiyor. İşte adres değişikliği bildirim süresi 2021...

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi kuruldu!

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Süleymaniye Camisi'ndeki hatalı restorasyon iddiasına yalanlama!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Süleymaniye Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarında yanlışlık yapıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu kıbleye göre sol harim giriş kapısında kullanılan ayetlerin sıralamasında yanlışlık olmadığını söyledi...

451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi yıkıldı!

Mimar Sinan tarafından Yanıkkapı Sokak'ta bulunan 451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi’nin bir bölümü iddiaya göre restorasyon yapılacağı nedeniyle yıkıldı.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Gedik Yatırım Şişli Şubesi adres değişikliği!

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

Kapalıçarşı'daki büyük restorasyon 2 ay içinde başlayacak!

İstanbul Kapalıçarşı'da tüm çarşıyı kapsayacak restorasyon çalışmalarının 2 ay içinde başlayacağı açıklandı. Fatih Belediyesi altı yıllık süreçten sonra, tüm çarşıyı kapsayan restorasyon çalışmasını Anıtlar Kurulu'ndan geçirmeyi başardı.

Workshop, gayrimenkulünüz için check-up raporu hazırlıyor!

Düşündüğünüz gayrimenkulün sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre, restorasyon ve dekorasyon anlamında nasıl pozitif değişimler geçirebileceği, tüm bunların teknik ve estetik alt yapısı hakkında size ücretsiz bir check-up raporu sunuluyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres!

Yeşilkent Evim Yüksekdağ adres bilgilerine göre proje; İstanbul Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde bulunuyor. 21 Ocak 2016 Perşembe günü satışa sunulacak proje 363 adet konuttan oluşuyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Re Restorasyon adres Haberi

Re Restorasyon adres

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Oto tarafından kuruldu.

Re Restorasyon Enstitüsü Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A. Hertürlü mimarlık hizmetleri vermek, proje, şehir ve imar planlarıhazırlamak, uygulamalarını yapmak. B. Hertürlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak, C. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mımarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. D. Durum(halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. E. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. F....