14 / 05 / 2024

Re West Gayrimenkul adres

Re West Gayrimenkul adres

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadraouf Rezaei tarafından kuruldu.

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadraouf Rezaei tarafından kuruldu.

RE-PIE Gayrimenkul'ün ihraç belgesi SPK izin yazısı yayınlandı!

RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş., Avrupa Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihraç belgesine SPK'dan onay verildi. 

RE-PIE Gayrimenkul 8 milyon 700 bin Euro murabaha kredisi kullandı!

RE-PIE Gayrimenkul tarafından 5 yıl vadeli yıllık yüzde 4,29 oranı üzerinden 8 milyon 700 bin Euro tutarında murabaha kredisi kullanıldı...

RE-PIE Gayrimenkul ihraç belgesi değişikliğini yayınladı!

RE-PIE Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş., Avrupa Stratejik Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihraç belgesi değişikliğini yayınladı...

Re-pie Gayrimenkul, Katarlı ortakla kira ödeyen fon kurdu!

Qinvest Portföy Yönetimi, Türkiye’nin gayrimenkul yatırım fonu yönetim şirketlerinden Re-pie ile beraber gayrimenkul yatırım fonu kurdu...

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Re İstanbul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 3 milyon TL sermaye ile bugün Faısal A. M. M Al Medlij, Hamam M.B.M. Al Sayer, Oma A.s.h. Al Rashid ve Uğur Akkuş imzasıyla kuruldu.

RE/MAX, gayrimenkul danışmanlarını ödüllendirdi!

DÜNYANIN en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'in Gaziantep'te faaliyet gösteren ofisi RE/MAX Gökçem tarafından düzenlenen gayrimenkul zirvesinin gala gecesinde Türkiye'nin en başarılı gayrimenkul danışmanları ödüllendirildi.

Judy LaDeur Re/Max gayrimenkul danışmanları ile buluştu!

Ünlü Gayrimenkul Satış Koçu Judy LaDeur, Türkiye'de Re/Max gayrimenkul danışmanları ile buluştu. LaDeur, satış üzerine deneyimlerini aktararak, stratejik teknikleri gayrimenkul danışmanlarına anlattı.

Judy LaDeur, RE/MAX gayrimenkul danışmanlarıyla buluştu!

Gayrimenkul Satış Koçu Judy LaDeur, Türkiye’de RE/MAX gayrimenkul danışmanları ile buluştu. LaDeur, satış üzerine deneyimlerini aktararak, ince detaylarda gizli stratejik teknikleri gayrimenkul danışmanlarına anlattı.

Joao Apolinario Re/Max gayrimenkul danışmanları ile buluştu!

Portekiz'in başarılı recruiting uzmanı Joao Apolinario, 23-24 Temmuz tarihlerinde Türkiye'de Re/Max gayrimenkul danışmanları ile buluştu. Apolinario, ofislerin gayrimenkul danışmanı kazanması konusunda eğitim verdi.

Panora Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul Panora Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Panora Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Panora Gayrimenkul faaliyet raporunu yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora Gayrimenkul faaliyet raporunu yayınladı. İşte Panora Gayrimenkul faaliyet raporu...

Servet Gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. lınmasına karar verilen gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı.

Re West Gayrimenkul adres Haberi

Re West Gayrimenkul adres

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadraouf Rezaei tarafından kuruldu.

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTOMOTİV -Her türlü motorlu...