30 / 04 / 2024

re360 alkaş

re360 alkaş

MIPIM’in stratejik partnerliğinde gerçekleşen RE360 Konferansı bu yıl 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek...

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alka Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 350 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak tarafından kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Alka Miros Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Altuntaş tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran'da!

RE360 Gayrimenkul Buluşması 23 Haziran 2021 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek. 

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

RE360 Gayrimenkul Buluşması 8-9-10 Aralık’ta!

Alkaş tarafından gerçekleşen RE360 Gayrimenkul Buluşması, Digital Network Alkaş platformunda 8-9-10 Aralık’ta yapılacak. 

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Avi Alkaş: Cirosu 3 misli artan kiracının kira vermemesi haksızlık!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, 11 Mayıs'ta kademeli olarak açılan AVM'lerdeki kira sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Alkaş, "Hak edene çalışana daha fazla destek olarak dengeyi bulacağız. Cirosu 3 misli artan bir kiracının kira vermemesi haksızlık" dedi...

Avi Alkaş: AVM'lerde kiracı ile mal sahibi beraberliği önemli!

Avi Alkaş, AVM kiralarının sürekli gündemde olduğunu belirtti ve "Kira ile mal sahibi ya anlaşacak ya anlaşacak" dedi...

re360 alkaş Haberi

re360 alkaş

Alkaş tarafından organize edilen RE360 Konferansı, sektörü ortak bir yarar platformunda birleştiriyor. Konferans bu yıl, 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Milliyet'in haberine göre; RE360 Konferansı; mimarlar, dernekler, kamu görevlileri, akademisyenler, finans kuruluşları, tedarikçiler, yerel ve uluslararası yatırımcılar, teknoloji firmaları gibi sektörün içinde yer alan tüm paydaşları katılımcıları arasına alarak, sektör için birleştirici bir görev üstleniyor ve ulusal ve uluslararası işbirliklerine ortam yaratıyor.

RE360, her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne 360 bakış açısıyla yaklaşarak sektörün son trendlerini konu alıyor. PropTech, turizm, eğlence ve gastronomi projelerinin gayrimenkul üzerine etkilerinin konuşulacağı RE360 Konferansı'nda ayrıca; itibar ve pozitif yönetim, karşılıklı yatırım fırsatlarıyla ülke ve şehirler, tüketicinin karşılanmamış beklentileri, yerel ve uluslararası katılımcıların ilgi çekecek daha birçok konu ve konuşmacı olacak.

RE360...