30 / 04 / 2024

re360 konferans

re360 konferans

MIPIM’in stratejik partnerliğinde gerçekleşen RE360 Konferansı bu yıl 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek...

RE360 Gayrimenkul Konferansı'nın basın toplantısı 19 Kasım'da!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş ile Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ev sahipliğinde Digital Network Alkaş platformu aracılığıyla yapılacak RE360 Gayrimenkul Konferansı 19 Kasım saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

RE360 Konferansı 10-11 Aralık'ta!

MIPIM’in stratejik partnerliğinde gerçekleşen RE360 Konferansı bu yıl 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek...

RE360 Konferansı gayrimenkulün paydaşlarını bir araya getirecek!

İstanbul'da 5-6 Aralık'ta düzenlenecek olan RE360 Konferansının Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynaması bekleniyor.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı başladı!

“Euromoney Seminerleri ve Proje Finansmanı Dergisi tarafından düzenlenen – 7. Yıllık Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı”, ana sponsorlarından Akbank’ın desteğiyle 12 – 13 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm konferansı 13 Mart'ta!

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu'nda Prof. Dr. Naci Görür‘ ün konuşmacı olarak katılacağı ‘‘Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm” konulu bir konferans düzenleniyor.

AVM Yatırımları Konferansı gerçekleşti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı geniş katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’ de yapıldı.

Sosyopark Arama Konferansı tamamlandı!

Sosyal kalkınma politikalarını belirlemek ve toplumun sosyal sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Türkiye’de ilk kez üniversitemiz bünyesinde kurulan SOSYOPARK projesi için Arama Konferansı, 8 Mart 2014 tarihinde gerçekleşti.

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi!

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Aliağa'da Kentsel Dönüşüm Konferansı düzenlendi!

TÜRKİYE 'nin konut stoğu en hızlı artan kentlerinden biri olan Aliağa'da İzmir Kent Federasyonu (İZKEF), Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde "Kentsel Dönüşüm Konferansı" düzenlendi...

AVM Yatırımları Konferansı uzman, yazar ve yönetici konuşmacıları buluşturuyor!

AYD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı bu yıl da birbirinden değerli uzman, yazar ve de yönetici konuşmacıları bir araya getirerek buluşturuyor...

re360 konferans Haberi

re360 konferans

Alkaş tarafından organize edilen RE360 Konferansı, sektörü ortak bir yarar platformunda birleştiriyor. Konferans bu yıl, 10-11 Aralık 2019’da Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Milliyet'in haberine göre; RE360 Konferansı; mimarlar, dernekler, kamu görevlileri, akademisyenler, finans kuruluşları, tedarikçiler, yerel ve uluslararası yatırımcılar, teknoloji firmaları gibi sektörün içinde yer alan tüm paydaşları katılımcıları arasına alarak, sektör için birleştirici bir görev üstleniyor ve ulusal ve uluslararası işbirliklerine ortam yaratıyor.

RE360, her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne 360 bakış açısıyla yaklaşarak sektörün son trendlerini konu alıyor. PropTech, turizm, eğlence ve gastronomi projelerinin gayrimenkul üzerine etkilerinin konuşulacağı RE360 Konferansı'nda ayrıca; itibar ve pozitif yönetim, karşılıklı yatırım fırsatlarıyla ülke ve şehirler, tüketicinin karşılanmamış beklentileri, yerel ve uluslararası katılımcıların ilgi çekecek daha birçok konu ve konuşmacı olacak.

RE360...