08 / 05 / 2024

Real Adana çalışma saatleri

Real Adana çalışma saatleri

Adana Real hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Adana Real Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Real Adana Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Real Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Real Adana Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Adana Carrefour AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Adana Carrefour AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

M1 Adana AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, M1 Adana AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte M1 Adana AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

İş güvenliği uzmanı çalışma süreleri 2015!

İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nda yapılan değişiklikler neticesinde iş güvenliği uzmanı çalıştırma yükümlülükleri ve çalışma saatleri değiştirildi. İşte, iş güvenliği uzmanı çalışma süreleri!

1937 yılında İstanbul Belediyesi 5 yıllık çalışma programı hazırlamış!

1937 yılında İstanbul Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla 5 yıllık çalışma programı hazırlamış. Daha çok yol ve kanalizasyon çalışmalarının olduğu programa 9 milyon 314 bin lira sarf edilecekmiş.

TURYAP genel müdürlük kadrosu için çalışma arkadaşları arıyor!

Türk gayrimenkul sektörüne, 30 yıldır hizmet vermekte olan TURYAP, genel müdürlükte görevlendirmek üzere yeni çalışma arkadaşları arıyor. TURYAP’tan yapılan açıklamaya göre, yeniden yapılanma çerçevesinde, genel müdürlük ekibi güçlendirilecek.

Taksim Meydanı'nda yeni çalışma başladı!

Büyükşehir Belediyesi'nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

İnegöl'de konut dışı kentsel çalışma alanı yeniden belirleniyor!

Bursa İnegöl'e bağlı Akhisar Mahallesi'nde dört parsel üzerinden geçen doğalgaz boru hattı dikkate alınarak “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanları”nın yeniden düzenlenmesine yönelik 1/5000 ölçekli İnegöl Revizyon+İlave Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ!

Havza yönetim heyetlerinin teşekkülü, görevleri, çalışma usul ve esasları hakkında tebliğ 20 Mayıs 2015 tarihinde 29361 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Havza yönetim heyetleri tebliği...

Çalışma Bakanlığı'ndan inşaatlarda iskele eğitimi!

İnşaatlarda gerekli tedbirlerin alınması ve işçi ile işverenlerin eğitilmesi için Çalışma Bakanlığı'na bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) harekete geçti.

Dokuma Projesi Çalışma Grubu'nun raporu tanıtıldı!

Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun oluşturduğu dokuma alanı ile ilgili rapor basına tanıtıldı. Görüş ve öneriler dahilinde hazırlanan rapor, Kepez Belediye Meclisi’ne verilecek.

Real Adana çalışma saatleri Haberi

Real Adana çalışma saatleri


Real Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Adana Real hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Real Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Adana Real Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Real Adana bayram mesaisi:

Adana Real, Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'de kapanıyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet verecek.



Real Alışveriş Merkezi iletişim:

Yeni Mah. Öğretmenler Bulvarı 15/5 Seyhan Adana  

Tel: 0322 271 00 01

www.real.com.tr





Ceren...