02 / 05 / 2024

Real marketlerinin açılacağı şehirler

Real marketlerinin açılacağı şehirler

Alman Metro Group’tan ‘Real’ marketlerini satın alan Beğendik grubu, 12 hipermarket ile faaliyet gösteren zinciri, Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kâra geçirdi.

Ankara-Sivas hızlı tren hattının açılacağı tarih resmen belli oldu! Hemen bakın!

Pek çok kişinin merakla beklediği Ankara-Sivas hızlı tren hattının açılacağı tarih resmen belli oldu Peki Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak?

MEB resmen açıkladı! Okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih!

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı yer alıyor. Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

İsrail, Batı Şeria'da 1355 konut için ihale açılacağını açıkladı!

İsrail İskan Bakanı Zeev Elki yaptığı açıklamada, Batı Şeria ile Doğu Kudüs’te toplamda 1355 yeni konutun hayata geçirilmesi amacıyla ihale açılacağını duyurdu.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kapatılan askeri okulların arazilerinin imara açılacağı iddiası mecliste!

Kapatılan askeri okulların arazilerinin imara açılacağı iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları TBMM'de!

Ayvalık Tabiat Parkı'nın imara açılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. TBMM toplantısında CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konu hakkında açıklamalarda bulundu..

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Adana Real bayramda açık mı?

Adana Real hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Adana Real bayramda açık mı? Adana Real bayramda kaçta açılacak?

Şanlıurfa Yapı İnşaat Dekorasyon Fuarı 25 Mart'ta açılacak!

Güneydoğu 'da inşaat sektörünün önemli merkezlerinden Şanlıurfa'da 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı'nın, 25 Mart'ta açılacağı bildirildi..

Manisa Kent Parkı 30 Mart'ta açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Güzelyurt Mahallesi'nde 170 dönümlük arazi üzerine yapılan Kent Park'ta incelemelerde bulundu. Ergün dev tesisin 30 Mart'ta hizmete açılacağını söyledi

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Real marketlerinin açılacağı şehirler Haberi

Real marketlerinin açılacağı şehirler

Bundan sekiz ay önce Alman Metro Group’tan Real marketlerini satın alan Beğendik grubu, şirketi Türkiye pazarına girdiği 1997 yılından beri ilk kez kara geçirdi.



Beğendik İcra Kurulu Başkanı ve Real Genel Müdürü Hacı Beğendik, Real’i satın alma kararlarıyla ilgili olarak, “Bir tarafta Beğendik’i yeni mağazalar açarak büyütürken, diğer tarafta bünyemize uygun, fazla zinciri olmayan bir satın alma kararı verdik. Bu noktada Real fırsatı önümüze çıktı, uzun görüşmeler sonucunda Alman Metro Grup’la ortak bir noktada anlaşarak satın almayı gerçekleştirdik” dedi.


57 noktaya ulaştı

Satın almadan sonra Real’i daha dinamik bir yapıya kavuşturmak için çalışmalara başladıklarını belirten Beğendik, “Çünkü satın aldığımızda şirket zarardaydı. İkinci aydan itibaren kara geçirdik. Ek maliyet ve giderleri dengeledik, bunun sonucunda da Real 1997 yılından bu yana, ilk defa bizim...