29 / 04 / 2024

Real Merter kiralık daire

Real Merter kiralık daire

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçirilen Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Güngören Real Merter nerede?

Osmanbey'de her iki binadan biri kiralık!

Osmanbey'de kiralık ilanların sayısı gün geçtikçe arttı. Tekstil sektörünün kalbinin attığı semtte esnaf dükkan kapatıyor. Üreticilerin bir çoğu yeni adreslerini Merter olarak belirledi.

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Real Merter'de 0,42 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Bulunduğu lokasyon ile adından sıkça söz ettiren Real Merter'de " 0 " peşinatlı satış kampanyası, 0,42 ’den başlayan oranlar ve 120 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor..

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Real Merter Rezidans Güngören satılık daire!

Real Merter Rezidans Güngören projesinde 248 daire ve 157 mağazalık Real Merter AVM yer alıyor. Real Merter projesi 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter ödeme seçenekleri!

Real Merter ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Real Merter Rezidans Güngören satılık!

Real Merter Rezidans Güngören satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlayarak değişiyor. Real Merter Rezidans Güngören'de daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim ediliyor...

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter Residence ödeme planı!

Güngören Real Merter Residence ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 12 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor. Real Merter Residence projesinde 157 dükkanlık bir AVM alanı da olacak...

Real Merter Güngören ulaşım!

Real Merter Güngören ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Vizyon Yapı ve Oliv Yapı ortaklığında inşa edilen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.

Real Merter kiralık daire Haberi

Real Merter kiralık daire

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzalı Real Merter projesi daire tipleri 1 oda 1 salon 2 oda 1 salon  ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


"Güngören Real Merter nerede?" sorusuna yanıt olarak Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında olduğunu söyleyebiliriz. 


Olive Yapı Güngören Real Merter Projesi'nde dükkanlar blokların altında yer alıyor ve 2-3 hafta içersinde kazı çalışmalarına başlanması planlanılıyor.


Güngören Real Merter nerede?

Adres: Sanayi Mah. Sancaklı Cad. Mimar Yahya baş Güngören Stadı yanı Güngören / İstanbul 


Real Merter satış ofisi

Tel: 0212 416 90 40

Web: www.realmerter.com

Ayşe Büşra...