02 / 05 / 2024

Realty-TR Beylikdüzü şubesi

Realty-TR Beylikdüzü şubesi

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Mumcular İnşaat Ve Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Caner Mumcu tarafından açıldı.

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

İlkar Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Taşkın tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Realty-TR Beylikdüzü şubesi Haberi

Realty-TR Beylikdüzü şubesi

2000 yılında ABD’de başlayan ve 10 yıl süren ARGE çalışmaları sonucu doğan Realty-TR tüm dünyadan sonra hem Türkiye'de hem de İstanbul'da büyümeye devam ediyor. Dünyada 36 dan fazla ülkede franchise ofisleri bulunan Realty-TR, artık Beylikdüzü'nde de hizmet verecek.


İstanbul'da Bostancı ofisinden sonra Beylikdüzü ofisini de açmaya hazırlanan Realty-TR ,2016'da İstanbul'daki ofislerini çoğaltıp,Türkiye genelinde de her ilde bir ofis açmayı planlıyor.


Realty-TR’nin kurucusu Fatih Elibol, uzun yıllar üzerinde çalışıp yarattığı ve Türkiye'de hızla büyütmeyi hedeflediği markası için şunları söyledi… “Dünyadaki ve Türkiye’deki emlak franchise sistemlerini inceleyip,onların eksiklerini görerek, “hep destek tam destek” amacıyla Realty-TR’yi kurdum. Realty-TR olarak biz, dünya üzerinde hizmet verdiğimiz her bir satıcının gayrimenkulünü uluslararası gayrimenkul pazarına dahil ederiz. Realty-TR sistemimiz ile bizimle sözleşme imzalayan gayrimenkul sahiplerine dünyanın her yerinden...