26 / 07 / 2024

Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım

Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım

Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğunu belirten Şahap Kıvılcım, "Şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul" dedi.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı Genel Koordinatörü oldu!

İletişim sektörünün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk Genel Koordinatör olarak Ant Yapı ailesine katılırken, Yunus Bektaşoğlu da İnsan Kaynakları Koordinatörü olarak atandı...

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi kuruldu!

Dac Realty Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Soichiro Masuoka tarafından kuruldu.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu!

Konut piyasasının duayen satış yöneticilerinden Eli Aseo Vadistanbul'a satış ve pazarlama koordinatörü oldu.

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Realty Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Realty Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün kuruldu. Şirketin sermayesi ise 50 bin TL.

Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım Haberi

Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım

Realty World Koordinatörü Şahap Kıvılcım, Bursa'nın emlak sektöründe en hareketli beşinci il olduğunu söyledi. 

Şahap Kıvılcım, Realty World Türkiye CEO'su Coşkun Erginer ile birlikte gerçekleştirdikleri Realty World Bursa Şubesi Elfi Gayrimenkul ziyaretinde yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Bursa'nın çok hızlı gelişen ve yakın gelecekte büyük yeniliklere gebe bir şehir olduğuna dikkat çeken Kıvılcım, "İzmit Körfezi, Mudanya Bölgesi ve daha pek çokları gelişmeler nedeniyle emlak sektörünü hareketlendiren alanlar. 

Bursa'da şu anda en iyi yatırım arazi ve gayrimenkul. TürkiYaşam için çok uygun Realty World CEO'su Coşkun Erginer de, Bursa'nın yatırıma ve yaşamaya çok uygun bir konjonktürde olduğunun altını çizdi. Emlak kanununun bir an önce çıkartılıp sektörün kayıt altına alınması gerektiğini dile getiren Erginer, firmaların belirli markalar altında birleşmelerinin ve emlak piyasasının kurumsal bir yapıya...