29 / 04 / 2024

Realty World yeni yatırımları

Realty World yeni yatırımları

Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi...

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Elite World’den Sapanca’ya yeni otel!

Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden Elite World tatil konseptli bir başka yatırıma daha başlamış. Bu yatırım son dönemde birçok otelin açıldığı Sapanca'da hayata geçiriliyormuş…

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Realty World yeni yatırımları Haberi

Realty World yeni yatırımları

Realty World Türkiye, yeni iş ortaklarıyla bu yıl yeni ofisler açmaya hazırlanıyor. Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty World Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal "İnşaat sektöründeki büyümeye paralel olarak nitelikli gayrimenkul danışmanlarına büyük ihtiyaç var" dedi. 



Garanti Koza Grubu bünyesinde büyümeye devam eden Realty World, inşaat sektöründe ivmeyi gayrimenkul alanına taşıyor. İnşaat sektörünün hızla büyüdüğü Türkiye'de nitelikli gayrimenkul danışmanlık firmalarına fazlasıyla ihtiyaç bulunduğunu vurgulayan Garanti Koza İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Realty VVorld Türkiye Başkan Vekili Serhan Baykal, "Bu nedenle 2007 yılında Gayrimenkul Franchising alanında faaliyet gösteren ABD merkezli Realty VVorld markasını satın alarak sektöre girme kararı verdik" dedi. 



MESLEKİ EĞİTİM DESTEĞİ 


Baykal, "Geçen bu sürede Realty VVorld markasının 175 ofise gelmesi ve aramıza katılan iş ortaklarımızın nitelikleri ne kadar...