06 / 05 / 2024

Recep Çebi biyografi

Recep Çebi biyografi

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi kimdir? Recep Çebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recep Çebi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Recep Çebi...

Akif Hamzaçebi: Kanal İstanbul konusunda Erdoğan'ı ikna edeceğiz!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Trabzon Araklı'nın imar sorunları çözülüyor!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bölge halkının imar sorunlarını çözmek için bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, imarla ilgili sıkıntılarının çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların yapılacağını ve mağduriyetlerin giderileceği ifade edildi.

Trabzon sahil projesinin 4. etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, sahil projesinin 3 etabının tamamlandığını, 4. etap için çalışmalara başlandığını söyledi. Çebi, ''4. etap vatandaşları denizle buluşturacak'' dedi.

Trabzon Araklı'da çarpık yapılara yer yok!

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki inceleme ve denetlemelerini ekibiyle sürdürüyor. Çebi Araklı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçmek adına gerekli çalışmaları titizlikle incelediklerini vurguladı

Trabzon Araklı Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar başlıyor!

Trabzon Araklı İlçesi Belediye Başkanlığı Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Başkanlığını Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 'nin yaptığı toplantıda Araklı Küçük Sanayi Sitesi projesinin son durumu görüşüldü.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları kente kazandırıldı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye encümenleri Mustafa Akgün, Selahattin Karabela ve Araklı Belediyesi daire amirleri ile birlikte Araklı'ya TOKİ işbirliği ile yapılmakta olan Afet Konutları incelendi.

Trabzon Araklı Sahil projesi 4. etap çalışmaları hızlandırıldı!

Trabzon Araklı ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi, beraberindeki heyet ile incelemelerde bulundu. Sahil projesinin 3 etabını tamamlayan Başkan Çebi 4. etap için çalışmaları hızlandırdı.

TOKİ Trabzon Araklı Konutları'nın 2. Etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin projeleri arasında yer alan TOKİ konutları kapsamında 1. etap tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmişti. Çebi devreye girerek ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Trabzon Araklı Sanayi Sitesi'nin ihalesi 19 Nisan'da!

Trabzon Araklı'nın yıllardan beri beklenen projesi olan Sanayi Sitesinde beklenen gelişme gerçekleşti. Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 19 Nisan Salı günü Araklı Küçük Sanayi Sitesinin ihalesinin yapılacağını da açıkladı.

Trabzon Araklı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi makamında ziyaret etti. Çebi, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin verdiği desteklerle ilçemizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Araklı'da yeni yatırımlar yapılacak!

Araklı Belediyesi Başkanı Recep Çebi, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan ve Araklı AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık'la yapmış olduğu Ankara ziyaretini değerlendirdi.

Recep Çebi kimdir?

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi kimdir? Recep Çebi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Recep Çebi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Recep Çebi...

Recep Çebi Araklılar'a TOKİ müjdesi verdi!

Araklı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, önce Yolgören sonrasında ise Çamlıktepe Mahalleleri'ni ziyaret etti. Çebi, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti ve TOKİ müjdesi verdi.

Recep Çebi biyografi Haberi

Recep Çebi biyografi

Recep Çebi kimdir?

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 1965 yılında Araklı Yolgören mahallesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Araklı’da tamamladı.


Profesyonel iş hayatına 14 yaşında Araklı’da Atacan eczanesinde başladı. Siyasete ilgisi de bu dönemlerde başladı ve Özal’lı yılların Anavatan Partisinde Gençlik Kolları başkanlığı ve ilçe başkanlığı yaptı.


Siyasi hayatının temellerini bu dönemlerde atan Recep ÇEBİ, eczanede çalıştığı yıllar boyunca vatandaşla olan yakın diyaloğu sayesinde çok tanındı ve çok sevildi.


2004 yerel seçimlerinde Anavatan Partisinden  Araklı İl Genel Meclisi üyesi olarak yerel parlamentoda görev aldı.


Deneyim ve tecrübelerini burada pekiştiren, bu yolda 28 yıl çalışan Başkanımız, 29 Mart 2009 Yerel seçimlerinde Ak Parti Teşkilatının ve halkın yoğun teveccühüyle Araklı Belediye Başkanı olarak adaylığını koydu ve Belediye Başkanlığına seçildi.


Recep ÇEBİ evli ve bir kız, üç...