17 / 05 / 2024

Recep Şeker yeni seçim beyannamesi

Recep Şeker yeni seçim beyannamesi

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 8 köyü ziyaret ederek köylerin taleplerini dinledi.

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu peş peşe açıkladı! Çay, şeker, peynir, et dip yaptı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu peş peşe açıkladı! Çay, şeker, peynir, et fiyatı dip yaptı. İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi...

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

İki yıl içinde Karaman'da 2 bin 34 konut inşa edildi! 

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

Susurluk Şeker Fabrikası'ndan Bursa Yenişehir'de kiralık gayrimenkul!

Susurluk Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bursa Yenişehir Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü kiraya veriyor.

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni ekonomi politikası uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda ekonomiye ilişkin açıklamaları ve yeni ekonomi politikasını içeren mesajları uluslararası yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

Şeker Finansal Kiralama'nın davasıyla ilgili yeni gelişme!

Şeker Finansal Kiralama, Egeli & Co Yatırım Holding A.Ş.  aleyhine açılan davada Asliye Ticaret Mahkemesine verilecek bir dilekçe ile İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere dosya üzerinde yapılan inceleme sonunda oy birliğiyle karar verdi.

Yeni kıdem tazminatı ve emeklilik modeli geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tamamlayıcı emeklilik modeliyle birlikte kıdem tazminatlarında da yeni bir dönem başlayacak.

2022 yılına kadar 93 yeni öğrenci yurdunu hizmete açacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız. Spor alanındaki yatırımlarımızın meyvelerini gururla topluyoruz." dedi.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Yeni AKM inşaatı görüntülendi!

Taksim'de 2019 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi binası yükseliyor. Hummalı çalışmanın devam ettiği inşaat sahasında sanatçıların performanslarını sergileneceği opera salonu bulunacak.

Türk Alman Üniversitesi yeni binaları açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Türk-Alman Üniversitesi Yeni Binalarının açılış törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Türk-İtalyan Üniversitesi gibi ortak üniversitelerin kurulmasına ilişkin çalışmalar devam ediyor." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelere yeni proje talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içinde bir araya geldiği AK Partili belediye başkanlarından işçileri sendikalarına göre ayırmamalarını ve kucaklayıcı olmalarını talep etti: Erdoğan, “Borçlarınız varsa bitirin ve yeni projeler üretin” diye konuştu:

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Recep Şeker yeni seçim beyannamesi Haberi

Recep Şeker yeni seçim beyannamesi

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker köy ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Şeker Yukarıkızılca, Aşağıkızılca, Göcer, Dağkonak, Çatak, Çukurbağ, Burhan, Morcalı köyleri olmak üzere 8 köyü ziyaret etti. Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, ve AK Parti Karaman Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Dr. Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.


Köy ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 13 yıl boyunca tek parti iktidarının her türlü nimetine alışmış olan Türkiye toplumunun, 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuçla bir belirsizliğe mahkum olduğunu ifade ederek, "18 milletvekili eksikliğinden dolayı hükümetin kurulamaması, istikrarda ciddi bir kesintiye yol açtı. Şu anda bir belirsizlik var. Çünkü bir...