03 / 05 / 2024

Recep Üstüner taziye

Recep Üstüner taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

65 yaş üstü kısıtlama olan iller!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İl bazında 65 yaş üstü vatandaşlarımıza belli saatlerde ulaşımda sınırlı yapılabilecektir." ifadelerini kullanarak yeni tedbir kararını açıklamıştı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Bayram Baysan Altıner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 80 bin TL sermaye bedeli ile Salih Üstüner tarafından kuruldu.

Paradise Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradise Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe’de Ömer Üstüner tarafından kabul edildi.

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Üst ve Fatih Tataroğlu imzasıyla kuruldu.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temelini attı. Özdemir, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık." dedi.

Emi İnşaat'ın acı günü: Caner Güner vefat etti!

Emi İnşaat Genel Müdürü Caner Güner vefat etti. Cenazesi 17 Mart Salı günü (bugün) defnedilecek olan Güner'in cenazesi için Emi İnşaat taziye ilanı yayınlattı...

Recep Üstüner taziye Haberi

Recep Üstüner taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Cenazesi 29 Eylül 2018 Cumartesi günü (bugün) Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına takiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecek. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

İTÜ İnşaat fakültesi mezunlarının yayınladığı ilan şu şekilde:

''Vefatını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı'dan rahmet, kaderli ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...