29 / 04 / 2024

redmi 10s indirim

redmi 10s indirim

Migros, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 10S'yi indirimli fiyatı ile satışa sundu. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Migros'ta Xiaomi Redmi Note 10S fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya kaçırılmayacak indirim!

Türkiye'nin önde gelen süpermarketleri arasında yer alan Carrefoursa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim yapma kararı aldı. İşte ayrıntılar...

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz dev indirim! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Hemen bakın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeline şimdi kaçırılmayacak dev bir indirim düzenledi. Bu indirimi hemen siz de yakalayın. Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyatı ne kadar? İşte Xiaomi Redmi Note 11 Pro 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya Teknosa'dan inanılmaz dev indirim! Bir geceden aniden fiyatını indirdi!

Teknosa, TeknoClub üyelerine özel kampanyayla Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu büyük bir indirimle sunuyor. Seçili Android telefonlarda geçerli olan kampanya kısa sürede son bulacak. Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Xiaomi Redmi Note 11'e bomba indirim! Carrefour'un Haziran indirimleri büyük ilgi görüyor

Carrefour'da Redmi Note 11'e indirim yapıldığını duyan vatandaşlar hemen web sitesinden detayları araştırmaya başladı. CarrefourSA kart'a özel %21 indirim ile ilgili detaylar haberimizde. İşte 08 Haziran 2023 fiyat listesi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da flaş indirim! Carrefoursa birden fiyat düşürdü!

Carrefoursa, Türkiye'nin lider perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için cazip bir fırsat sunuyor. Bu akıllı telefon, özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Teknosa'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da büyük indirim: Fırsatı sakın kaçırmayın!

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini şimdi bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak müşterilerine sunuyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, Teknosa mağazalarından veya online satış platformundan cihazlarını satın alabilirler.

MediaMarkt'tan bayram sürprizi! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'dan sonra Redmi 10'da flaş indirim!

MediaMarkt, Xiaomi Redmi 10 akıllı telefonlarını internet sitesi üzerinden "Mağazadan Teslim Al" seçeneğiyle satın alan müşterilere indirim sağlıyor.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim

Hepsi Burada'dan yine büyük kampanya geldi. uygun fiyata sağladığı üçlü arka kamera sistemi ve geniş 6,53 inç HD+ IPS LCD ekranlı Xiaomi Redmi 9C'ye yaptığı indirimle vatandaşı yine cezbetti. Fiyat performans modeli Xiaomi Redmi 9C Türkiye'de büyük bir pazara sahip. 

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

Carrefoursa'dan Xiaomi Redmi 10C'ye çılgın indirim! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Carrefoursa, teknoloji tutkunları için harika bir fırsat sunuyor: Xiaomi Redmi 10C modeli, mağazalarında yüzde 13 indirimle satışa sunuluyor.

redmi 10s indirim Haberi

redmi 10s indirim

Migros, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 10S'yi indirimli fiyatı ile satışa sundu. Bu cihaza indirimli fiyatlarla sahip olmak için tek yapmanız gereken akıllı cihazınızı Migros'un resmi web sitesinden çevrimiçi bir şekilde satın almak.

Xiaomi Redmi Note 10S, 6.5 inçlik IPS LCD ekranı ile ilgi çekiyor. 409 PPI piksel yoğunluğu işe dikkat çeken akıllı cep telefonu, kullanıcılarına en mükemmel görüntüyü vermeyi amaçlıyor. 60 hz ekran yenileme hızı ile gözlerin odak noktası olan cihaz bu şekilde akıcı görüntü sunabiliyor.

Redmi Note 10S, gün boyunca en iyi anları yakalamak için hazırda bekleyen dörtlü kamera sistemiyle rakiplerinin önüne geçiyor. Xiaomi Redmi Note 10S, uzak manzaralardan ayrıntılı yakın çekimlere kadar her tür fotoğrafı yakalayabiliyor.

Ekran Özellikleri

Çizilmeye Dirençli Cam Çerçevesiz Tasarım AdaptiveSync Ekran İçinde...