02 / 05 / 2024

referans bakırköy istanbul adres

referans bakırköy istanbul adres

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Referans Bakırköy İstanbul nerede? sorununun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Referans Bakırköy'de konut fiyatları 287 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Referans Bakırköy İstanbul teslim tarihi!

Referans Bakırköy İstanbul teslim tarihi Haziran 2014 yılı olarak belirtiliyor. 157 dairenin yer aldığı Referans Bakırköy Evleri'nde stüdyo dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Referans Bakırköy resimleri!

Banka kredisi kullanılabilen Biskon Yapı Referans Bakırköy Evlerinde 2 oda 1 salon bahçeli daireler 680 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Referans Bakırköy resimleri haberimizin devamında yer alıyor.

Referans Bakırköy Evleri daire fiyatları!

Referans Bakırköy Evleri daire fiyatları 2+1 daireler için 731 bin liradan başlayarak, 1 milyon 600 bin liraya kadar değişiyor. Referans Bakırköy Evleri teslimleri Haziran 2014'te yapılıyor...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 787 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy City Evleri İstanbul'un her kesimine hitap edecek!

Beyaz İnşaat, Bakırköy'de satışına devam ettiği 'Bakırköy City Evleri'yle oldukça iddialı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Seyfi Beyaz, bölgenin gayrimenkul yatırımı açısından ciddi potansiyel taşıdığını söyledi.

referans bakırköy istanbul adres Haberi

referans bakırköy istanbul adres

Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Bakırköy projesinde toplam 157 adet konut ve 87 adet home ofis yer alıyor. 


Referans Bakırköy İstanbul nerede? İstanbul Avrupa yakası Bakırköy'de inşa ediliyor diyebiliriz. 



Referans Bakırköy evleri'nde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde tasarlandı. 


13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Referans Bakırköy projesinin sosyal olanakları arasında Türk hamamı, açık yüzme havuzu, sauna, kafeterya, fitness center yer alıyor.


Referans Bakırköy fiyatları 287 bin TL ile  1 milyon 503 bin TL arasında değişiyor. 


Biskon Yapı Referans Bakırköy projesinden Marmaray, otobüs, metro, metrobüs, deniz otobüsü, tramvay, banliyö durakları ve Atatürk Havalimanı'na kolay ulaşım sağlanıyor. 


Referans Bakırköy İstanbul nerede?


Osmaniye Mahallesi, Tez Sokak Bakırköy / İstanbul


Telefon: 444 5 111

Web...