29 / 04 / 2024

Referans Bakırköy ne zaman teslim edilecek

Referans Bakırköy ne zaman teslim edilecek

Satışların devam ettiği Referans Bakırköy'de teslim, tapu ve kazanç aynı anda. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Mimarlar Odası'ndan Bakırköy Belediyesi'ne dava!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin satışa çıkardığı 33 dönümlük yeşil alan için Bakırköy Belediyesi'ne dava açtı.

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Bakırköy'e bağlı Osmaniye Mahallesin'de inşa edilen Özaksu Bakırköy Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1 ve daha büyük daire tipleri sunuluyor. Peki Özaksu Bakırköy Evleri ne zaman teslim?

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Referans Bakırköy ne zaman teslim edilecek Haberi

Referans Bakırköy ne zaman teslim edilecek

Biskon Yapı imzası ile hayata geçirilen Referans Bakırköy projesinde 157 adet daire ve 87 adet home ofis yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Teslimlerinin başladığı Referans Bakrıköy projesinde teslim, tapu ve kazanç aynı sunuluyor. 


13 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Referans Bsakırköy Evleri'ndeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Referans Bakırköy projesinde yer alan sosyal donatı alanları arasında kafeterya, basketbol sahası, fitness center, Türk hamamı, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. 


Referans Bakırköy nerede?

Adres: Osmaniye Mahallesi Tez Sokak Bakırköy / İstanbul


Referans Bakırköy iletişim

Telefon: 444 5 111

Web adresi: www.referansbakirkoy.com

Esra Nur...