29 / 04 / 2024

referans bakırköy ulaşım

referans bakırköy ulaşım

3'ü konut, 1'i ofis bloğu olarak hayata geçirilen Referans Bakırköy projesi Bakırköy'de kalan son proje alanlarından birinde yükseliyor.

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri!

Referans Bakırköy Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 13 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Referans Bakırköy 157 konut, 87 home ofis ve 73 dükkandan meydana geliyor...

Referans Bakırköy Evleri satış ofisi!

Referans Bakırköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede; sahası,sauna,yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness center ve DE kafeterya gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Referans Bakırköy İstanbul nerede? sorununun cevabına haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Referans Bakırköy'de konut fiyatları 287 bin TL' den başlangıç gösteriyor...

Referans Bakırköy'de 287 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Referans Bakırköy Evleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda bir salon şeklinde tasarlandı. Referans Bakırköy konut fiyatları 287 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Halk GYO Referans Bakırköy'de tapu devir işlemlerine başladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Halk GYO )’ nun Kiler Holding iştiraklerinden Biskon Yapı ortaklığı ile hayata geçirdiği “Referans Bakırköy” projesinde tapu devir işlemlerine başlandı.

Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 73'e çıkardı!

Halk GYO tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa edilen Referans Bakırköy ticari ünite sayısını 70'ten 73 adete çıkardı...

Referans Bakırköy ne zaman teslim?

157 adet konut ve 87 adet home ofisin satışta olduğu Referans Bakırköy ne zaman teslim? sorusuna 2014 yılının Haziran ayı olarak cevap veriliyor...

Referans Bakırköy teslim tarihi!

Biskon Yapı girişimi imzası taşıyan Referans Bakırköy projesinde 157 adet konut, 87 adet home ofis mevcut. Referans Bakırköy teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirlendi

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy Mizah Müzesi açıldı!

Bakırköy Belediyesi tarafından inşa ettirilen Mizah Müzesi vatandaşların hizmetine açıldı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Nazım Hikmet Ran Parkı açıldı!

Bakırköy Hikmet Ran Parkı hizmete açıldı. Yaklaşık 2.500 metrekare alan üzerine kurulu Nazım Hikmet Ran Parkı’nda; yeşil alan, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkuru bulunuyor...

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Eskişehir Panorama Plus ve Referans Bakırköy değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir Panorama Plus projesinin ve Referans Bakırköy projesinin 2015 sonu değerleme raporlarını yayınladı. İşte değerleme raporları..

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İdeal Yapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Yusuf Sertkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bakırköy, Yeşilyurt Mahallesi, Başak Sokak'ta açıldı.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu 2018'de tamamlanacak!

Kentsel Dönüşüm ile birlikte yeni yaşam alanlarıyla sosyal ve kültürel tesislerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da 3’üncü metro hattı heyecanı yaşanıyor. Bağcılar ile Bakırköy sahil arasında ulaşım 13,5 dakikaya inmiş olacak.

Halk GYO Referans Bakırköy Konut Projesi değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Referans Bakırköy Konut Projesi"nın 2015 yılsonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

referans bakırköy ulaşım Haberi

referans bakırköy ulaşım

Karma konsept bir proje olarak inşa edilen Referans Bakırköy projesinde üst katlara çıkıldıkça ev sahiplerini muhteşem bir manzara bekliyor.



Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Bakırköy’ de “son 15 daire ve 15 dükkan için son gün 30 Eylül Çarşamba”. Son fırsatların sunulduğu projede düzenlenen kampanya kapsamında 48 Ay Sıfır Faiz imkanı sunuluyor.


Zemin + 8 katlı, dört bloktan meydana gelen Referans Bakırköy’de 45 metrekareden 120 metrekareye kadar farklı seçeneklerde prestijli home ofisler yer alıyor.


Referans Bakırköy'de 3 blokta 159 konut, home ofis bloğunda ise 97 ünite bulunuyor. Refefans Çarşı'da 70 adet cadde mağazası yer alıyor.



Referans Bakırköy projesirde peşin 321.000 liradan başlayan avantajlı fiyatlar ve 48 ay sıfır faiz imkânının yanı sıra, 60 ay katılım bankasında kredi...