02 / 05 / 2024

referans puan nasıl kazanılıyor

referans puan nasıl kazanılıyor

Dumankaya Referans Puan Sistemi'nde hediye yerine artık TL kazanılıyor. Sistem Şubat ayı boyunca 2 kat daha fazla kazandıracak...

İnşaat sektörü faiz indiriminden nasıl etkilenecek?

Merkez Bankası faizlerde 200 baz puan indirime gitti. Peki inşaat sektörü Merkez Bankası'nın bu faiz kararından nasıl etkilenecek?

100 puanlık indirim konut kredilerini nasıl etkileyecek?

Merkez Bankası dün olağanüstü gündemle toplanarak toplantı öncesinde para politikası faiz oranlarını 100 baz puan indirdi. Olağanüstü alınan faiz indirimi konut kredisi oranlarını nasıl etkileyecek?

Konut kredisi oranları faiz indiriminden nasıl etkilenecek?

Merkez Bankası 7 aydır aralıksız şekilde sürdürdüğü politika faiz indirimlerine Şubat ayında da devam etti. Son yedi ayda gerçekleştirilen faiz indirimi toplamda 1325 puan olarak kaydedildi. Peki politika faizlerindeki indirim konut kredisi oranlarını nasıl etkileyecek?

Konut kredisi faiz oranları 2019 Kasım'a nasıl başladı?

Merkez Bankasının 250 baz puan faiz indiriminin ardından kredi faiz oranları ne oldu? Konut kredisi faizleri kasım ayına nasıl başladı?

Kredi faizleri nasıl düşer?

Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıkladı ve bankalara borç verirken uygulayacağı faizi 50 baz puan indirdi. Bu indirim ne anlama geliyor? Bankaların kredi faizlerine nasıl yansır? Bu sorulara cevap bulalım.

Kentsel dönüşümde edinme kredisi nasıl alınır?

Bakanlar Kurulu kararıyla, kentsel dönüşümde konut edinme kredisine 400, iş yeri edinme kredisine 300 baz puan faiz desteği verilecek. Peki, kentsel dönüşümde edinme kredisi nasıl alınır?

Emlak beyan değeri nasıl hesaplanır?

Emlak beyannamelerinde belirtilen değer, emlak beyan değeri olarak nitelendiriliyor. Peki emlak beyan değeri nasıl hesaplanır, detayları...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

Konut kredisi nasıl alınır?

Kira öder gibi taksitler ile konut sahibi olmak istiyorsunuz ama konut kredisi nasıl alınır bilmiyorsanız, haberimizi inceleyebilirsiniz...

Beyan ne demektir? Beyan nasıl yapılır?

Mal beyanı, adres beyanı, emlak beyanı gibi terimlerde karşımıza çıkan beyan ne demektir? Beyan nasıl yapılır?

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir alım-satım işleminiz var, ancak tapu işlemlerinin nasıl yürütüldüğü hakkında bilginiz yoksa, tapu işlemleri nasıl yapılır adı altındaki haberimizi inceleyebilirsiniz...

Miras taksimi nasıl yapılır?

Eşiniz, anneniz veya babanızın ölümü vuku bulduğunda geride bıraktıkları miras taksimi nasıl yapılır?

referans puan nasıl kazanılıyor Haberi

referans puan nasıl kazanılıyor

2013 yılında Dumankaya Referans Puan Sistemi'nde değişiklikler yapıldı. Artık puanların karşılığında hediye yerine TL kazanılıyor.


Referans puanı kazanmak için Dumankaya'nın projelerinde konut sahibi olmanız gerekmiyor. Sadece tanıdıklarını Dumankaya'nın projelerinden konut sahibi yapmanız yeterli.


Referansınızla yakınlarınızın alacağı konutun her 1.000 TL'si için 1 TL sizin oluyor. 


Şubat ayı boyunca 2 kat kazanma fırsatı bulunuyor. Ayrıca 2012 yılında kazanılan referans puanları, şimdi 2013 yılı referans puanlarına aktarılabiliyor.


Ayrıntılı bilgi için wwww.referanspuan.com adresine giriş...