27 / 04 / 2024

Refik Yılmaz kimdir

Refik Yılmaz kimdir

Bursa Gemlik Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım" dedi.

Refik Yılmaz: Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı var!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz Gemlik'in 10 bin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı.

Bursa Ata Mahallesi'ni Atatepe'ye bağlayacak alternatif yol!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa yolundan Ata Mahallesini Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerine bağlayacak alternatif yol çalışmalarının başladığını açıkladı. Yol çalışması ile Ata Mahallesini Atatepe yolu ile buluşacak.

Gemlik Balıkpazarı dönüşümle nefes alacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tarihi Balıkpazarı Camii çevresinde bulunan ve kamulaştırması tamamlanan 5 binanın yıkımının tamamlandığını söyledi. Yılmaz "Balıkpazarı nefes alacak" dedi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm medeniyet projesidir!

Gemlik'in tarihinin yapılan yatırımlarla yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, gelecek süreçte en büyük hedeflerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek olduğunu söyledi.

Refik Yılmaz: Kentsel dönüşüm yıkım değildir!

Gemlik'in tarihinin hizmet ve yatırımlar adına yeniden yazıldığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, önümüzdeki süreçte en büyük hedeflerinin Kentsel Dönüşüm Projesini tüm boyutlarıyla yaşama geçirmek olduğunu vurguladı.

Gemlik'te mahalle olan köyler için yol inşa edilecek!

Bursa’nın gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, mahalle olan köylerde yol çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Refik Yılmaz, bölgeye yeşil alanlı, çiçekli ve çevre düzenlemeli, kamelyalarla renklendirilmiş güzel bir meydan yapacaklarını söyledi..

Övgün Ahmet Ercan: Gemlik yamaçlara doğru taşınmalı!

Geçtiğimiz ay yaptığı Kentsel Dönüşüm Zirvesi ile Bursa'daki kentsel dönüşümün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi bu kez Gemlik Kentsel Dönüşümünü masaya yatırdı.

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm için Ankara'da destek aradı!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kentsel dönüşüm ve deprem konusunda Ankara'da destek aradı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir araya geldi.

Gemlik imar planlarını istiyor!

Balık Pazarı Mahallesinde Gemliklilere seslenen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin yapı stoku ve zemini konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Gemlik'te 5 bin konutluk uzlaşma!

11 bin konut ihtiyacı olduğunu belirten Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz 'Öncelikle yamaçlardaki 150 hektarlık makilik arazi, ormanlık alandan çıkarılacak.TOKİ buraya 5 bin onut yapacak. Ancak zeytin ağaçları korunacak.' dedi.

Refik Yılmaz: İlk etapta 11 bin konut gerekli!

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Gemlik Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, kongrelerine gösterdiği destek ve ilgi nedeni ile teşekkür ettiler.

Refik Yılmaz: Gemlik'te binaların çoğu deniz kumundan yapılmış!

BURSA'nın birinci dereceden deprem bölgesinde yer alan Gemlik'in AK Partili Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki binaların yüzde 90'ının riskli olduğunu söyledi. Yılmaz, ilçeyi yüksek bölgeye taşımak için çalıştıklarını belirtti...

Refik Yılmaz Şavşatlılara kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Artvin İli Şavşatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Seçim çalışmalarına devam eden Yılmaz, 34 aylık hizmet ve yatırımları Şavşatlılara anlattı...

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Pasifik GYO’daki görevi ne?

Cem Tayfun Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Pasifik GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Cem Tayfun Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Metin Yılmaz kimdir? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi görevi yürütüyor?

Metin Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde ne iş yapıyor? İşte Metin Yılmaz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz nerede çalışmaktadır?

Mehmet Yılmaz kimdir? Mehmet Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Mehmet Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Ziya Yılmaz kimdir? 

Dap Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziya Yılmaz kimdir? Ziya Yılmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ziya Kaya'nın biyografisi..

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Refik Yılmaz kimdir Haberi

Refik Yılmaz kimdir

Bursa Gemlik Müteahhitler Derneği yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Gemlik'i hep birlikte yeniden imar edip, kentsel dönüşümü de dayanışma içinde birlikte yapalım" dedi. Yılmaz, toplu konut çalışmalarına Gemlikli müteahhitlerin öncülük yapmasmı istedi. Müteahhitlerin taleplerini not alan Yılmaz, Ömer Uslu başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. 


Bursa...