03 / 05 / 2024

Reform İnşaatın kentsel dönüşüm projeleri

Reform İnşaatın kentsel dönüşüm projeleri

Konut ve Yapı'nın Mayıs ayı gazetesinde yer alan Reform Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Taviş ile Değirmenlikızık mahallesinde bulunan satış ofisindeki röportaj;

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

İMO Kocaeli Şube Başkanı Akgün: ‘Kentsel dönüşümün önü açılsın’

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, kentsel dönüşüm kanuna ilişkin yaptığı açıklamada, “İstanbul depreminde büyük bir felaket yaşamamak ve depremin çevre kentlere etkisinin daha fazla büyümemesi açısından zaman kaybetmeden kentsel dönüşümün önünün açılması lazım” dedi.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Ergün Turan: İnsanların kentsel dönüşüme devam etmelerini istiyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, "Fatih'te önce insanların kentsel dönüşümü kendi kendilerine yapacak şekilde devam etmelerini istiyoruz. Çünkü burası siteleşmeye müsait bir ilçe değil." dedi.

Kentsel dönüşümde dünya rekoru Türkiye'nin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kredisini 200 bin TL'ye yükseltmeye hazırlanması inşaat sektörünü umutlandırdı. Sektör temsilcileri, dönüşümü hızlandırmak için düşük faizli ve uzun vadeli kredileri tavsiye ediyor.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden beri yürüttükleri çalışmaları anlatan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir" dedi.

Depreme karşı önlem için kentsel dönüşüm şart!

Dünya Konut Günü kapsamında konuşma yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Türkiye’deki riskli binaların kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesinin, deprem gerçeği açısından önemli bir nokta olduğunu belirtti...

Reform İnşaatın kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Reform İnşaatın kentsel dönüşüm projeleri

Reform İnşaat’tan biraz bahseder misiniz?

Yaklaşık 30 yıla yaklaşan tecrübemizi daha kurumsal bir yapı altında devam ettirmek amacıyla 2011 yılında Reform Grup İnşaat şirketimizi kurduk. Kuruluşumuzdan bu yana geçen süre içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerin beğenilmesi ve takdir edilmesi ile şirketimize gelen taleplerde önemli artışlar yaşamaya başladı. Özellikle Yıldırım bölgesinde gerçekleştirdiğimiz projeler bizi bölgenin en kaliteli firması haline getirdi. Reform İnşaat olarak amacımız herşeyden önce “güven” duygusunu müşterilerimize hissettirmekti. Oluşan güven zeminin ardından iletişim bağımızı güçlü tutarak kurumsal itibarımızı da teminat aldık. Ve kısa sürede kalıcı başarılara imza attık. İnsanlara verdiğimiz güven öyle bir boyuta ulaştı ki, yer sahipleri firmamıza gelerek sözleşme dahi talep etmeden yerimizi yıkın, yeni inşaat yapın diyebiliyor. Bu güveni sağlamış olmak bizim için çok önemli.


Reform İnşaat’tan önce...