17 / 05 / 2024

Reform Msn İnşaat nerede

Reform Msn İnşaat nerede

Reform Msn İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Arc Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Genç tarafından kuruldu.

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Reform İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bekir Sayar ve Hasan Akbaş ortaklığında kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Construction İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Adem Ceran tarafından kuruldu.

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Reform Harita Mühendislik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çağrı Beşli ve Tufan Üçüncü ortaklığında kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Reform Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Uzar tarafından kuruldu.

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Msn Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Nejat Erbil Ağman tarafından açıldı.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Hafriyat İnşaat Taahhüt Nakliyat Mobilya İmalatı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Azgın, Battal Azgın ve Hatice Aydın tarafından kuruldu. 

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Parven İnşaat bugün Şişli'de 1 milyon 138 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Özen tarafından kuruldu.

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karabulut tarafından kuruldu.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Reform Msn İnşaat nerede Haberi

Reform Msn İnşaat nerede

Reform Msn İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Reform Msn İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...