05 / 05 / 2024

Reha Benderlioğlu Güriş AŞ

Reha Benderlioğlu Güriş AŞ

Mimar Reha Benderlioğlu, Çinici Mimarlık, Güriş A.Ş. ve Gazi Üniversitesi'nde görev yaptıktan sonra 1992 yılında Mimar Levent Timurhan'la beraber çalışmaya başladı. Peki Mimar Reha Benderlioğlu kimdir? İşte biyografisi...

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat! 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek fiyat bilgisi ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Muçu tarafından kuruldu.

Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında Palmali Grubu’nun kurucusu Azeri kökenli Mubariz Mansimov Gurbanoğlu gözaltına alındı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Reha Benderlioğlu Güriş AŞ Haberi

Reha Benderlioğlu Güriş AŞ

Reha Benderlioğlu kimdir?


Reha Benderlioğlu, 1948'de Ankara'da doğdu. 1972 yılında ADMMA  Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.


Benderlioğlu, 1973 -76'da TRT İnşaat Dairesi'nde,  1976 -77'de  serbest Mimar olarak,  1977 - 84 yıllarında  TPAO  İnşaat Grubu'ndaçalıştı.1978 - 80 arasında ADMMA  Mim. Fakültesi  Gece Bölümü'nde yarı zamanlı Öğretim Görevi yaptı. 


1984 - 85 yıllarında, ÇİNİCİ  Mimarlıkda büro şefi olarak görev yaptı.


1985 - 90 yıllarında GÜRİŞ A.Ş.'de çalıştı.


Reha Benderlioğlu, 1990 - 2006 yılları arasında GÜGEF Güzel Sanatlar Eğt. Bölümü'nde, 1991 - 95 yılları arasında H.Ü.Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı  Bölümü'nde Öğretim  Görevlisi olarak çalıştı.

2010  yılında, G.Ü. Eğt. Bilimleri  Enstitüsü'nde  Yüksek  Lisans  eğitimini  tamamladı.


Heykel, Rölyef ve Resim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.8 adet kişisel resim sergisi açtı. 25 adet karma sergiye katıldı.


Benderlioğlu, 1992 yılından bu yana, aralıklı olarak Mimar...