05 / 05 / 2024

Reha Benderlioğlu Timöz Mimarlık Ankara

Reha Benderlioğlu Timöz Mimarlık Ankara

Mimar Reha Benderlioğlu, Çinici Mimarlık, Güriş A.Ş. ve Gazi Üniversitesi'nde görev yaptıktan sonra 1992 yılında Mimar Levent Timurhan'la beraber çalışmaya başladı. Peki Mimar Reha Benderlioğlu kimdir? İşte biyografisi...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

Rize'de ziyaretlerde bulunan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, İstanbul'daki mevcut yönetimin verdiği konut sözünü yediğini söyleyerek, "İmamoğlu, söz verdiği 100 bin konutun sadece 6 binini yaptı" dedi.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Ticaret  Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Didar Cansel Rızvanoğlu Amine Özıl tarafından kuruldu.

İstanbul'da 20.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu, Beylikdüzü ve Arnavutköy'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 20 milyon 696 bin 375 TL bedelle satışa çıkardı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Curva Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrehan Köroğlu ve Zülküf Çiftçi ortaklığında kuruldu.

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Reha Benderlioğlu Timöz Mimarlık Ankara Haberi

Reha Benderlioğlu Timöz Mimarlık Ankara

Reha Benderlioğlu kimdir?


Reha Benderlioğlu, 1948'de Ankara'da doğdu. 1972 yılında ADMMA  Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu.


Benderlioğlu, 1973 -76'da TRT İnşaat Dairesi'nde,  1976 -77'de  serbest Mimar olarak,  1977 - 84 yıllarında  TPAO  İnşaat Grubu'ndaçalıştı.1978 - 80 arasında ADMMA  Mim. Fakültesi  Gece Bölümü'nde yarı zamanlı Öğretim Görevi yaptı. 


1984 - 85 yıllarında, ÇİNİCİ  Mimarlıkda büro şefi olarak görev yaptı.


1985 - 90 yıllarında GÜRİŞ A.Ş.'de çalıştı.


Reha Benderlioğlu, 1990 - 2006 yılları arasında GÜGEF Güzel Sanatlar Eğt. Bölümü'nde, 1991 - 95 yılları arasında H.Ü.Güzel Sanatlar Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı  Bölümü'nde Öğretim  Görevlisi olarak çalıştı.

2010  yılında, G.Ü. Eğt. Bilimleri  Enstitüsü'nde  Yüksek  Lisans  eğitimini  tamamladı.


Heykel, Rölyef ve Resim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.8 adet kişisel resim sergisi açtı. 25 adet karma sergiye katıldı.


Benderlioğlu, 1992 yılından bu yana, aralıklı olarak Mimar...