30 / 04 / 2024

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık Yürek

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık Yürek

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Ticaret Bakanlığı'ndan çimentoda fahiş fiyat incelemesi!

Ticaret Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörüyle ilgili araştırma ve inceleme başlattı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği, bugünkü 30823 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Yönetmeliği, 30823 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 20 müfettiş yardımcısı alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında görevlendirilmek üzere 20 müfettiş yardımcısı alımı yapacak. Kadroya yazılı ve sözlü sınavla atama gerçekleştirilecek. 

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Lapseki Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde SGK Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, sürece başladıklarını söyledi.

İnşaat teftişlerinde 5 bin 646 durdurma kararı verildi!

Çalışma Bakanı Müezzinoğlu, inşaat işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden gerçekleştirilen teftişler sonucunda 5 bin 646 işyerinde işin durdurulması yönünde karar alındığını açıkladı.

Muradiye Külliyesi'ne sesli rehberlik sistemi!

Bursa Büyükşehir Belediyesince aslına uygun restore ettirilen ve yılda 1,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Muradiye Külliyesi'nde "sesli rehberlik sistemi" devreye girdi.

Kahramanmaraş Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi’nin açılışı Kültürpark’ta gerçekleştirildi.

Mersin Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Mersin'in Bozyazı İlçesinde, Türkiye Diyanet Vakfı Bozyazı Şubesi ve Bozyazı Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'nun yeni hizmet binası, düzenlenen etkinlikle açıldı.

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık Yürek Haberi

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık Yürek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


KARAR


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2017/315


1 – Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK’in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınması, 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.


2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...