01 / 05 / 2024

REIDIN haberleri

REIDIN haberleri

Dünyanın ilk uluslararası gayrimenkul bilgi şirketi REIDIN.com resmen açıkladı: Lüks konutların reklamları çok prim görse de Türkiye’de en çok orta gelir grubu 2+1 ev alıyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Reidin Emlak Endeksleri, İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanacak!

İş Bankası, gayrimenkul sektörünün gelişimine katkıda bulunacak çalışmalarını sürdürüyor. Banka, gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul sektörüyle ilgili analitik verileri ve bilgileri içerecek endekslerin hazırlanmasında Reidin ile işbirliğine gitti.

Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu yayınlandı!

Reidin.com ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER) tarafından hazırlanan "Reidin- GYODER 2015 Ekim Raporu"na göre, Antalya, metrekare başına konut satış fiyatları ve kiraların en çok arttığı şehir oldu.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Reidin–GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2015 Haziran sonuçları!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran raporu yayınlandı.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

TEV, TSKB Gayrimenkul ve Reidin desteği ile daha çok burs verecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Reidin Türkiye, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında TEV mevcut gayrimenkul portföyünü analiz etti. TEV yapılan analiz neticesinde sağlanacak iyileştirmelerle daha fazla öğrenciye burs desteği sağlayabilecek.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

Reidin-GYODER Eylül 2014 raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Eylül ayı raporu yayınlandı. Çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de gerçekleştirildi.

REIDIN haberleri Haberi

REIDIN haberleri

Gelişmekte olan ülkelerin gayrimenkul piyasasına odaklanan, dünyanın ilk uluslararası bilgi şirketi REIDIN.com Kurucusu ve CEO’su Ahmet Kayhan, piyasayı  emlakeki.com’a özel değerlendirdi…


Son dönemde Türkiye emlak sektöründe balon söylentisi var. Doğru mu bu sizce de?


Ben balon olduğuna inanmıyorum. Neden? Talep anlamında bakıldığı zaman Türkiye’deki dinamik çok güçlü, gayrimenkul sahiplik oranı diğer ülkelere göre daha düşük ve en önemlisi de ipoteklerdeki borç ödeme oranımız çok yüksek. Yani  temerrüte düşen ipotek oranı çok düşük.


Fiyatlar nasıl?


Evet. Fiyatlar da ucuz. Metrekare fiyatlarında Dubai ile karşılaştırıldığında Türkiye’de neredeyse yarısı.


Türk vatandaşı hangi konut tiplerini tercih ediyor?Ya da markalı ve lüks tercihi yoğun mu?


2+1 orta gelir grubunda daha çok satılıyor. Reklamlardan dolayı biz en çok üst segment, lüks satılıyor ve en çok bu tip konutlar yapılıyor zannediyoruz. Ancak...