16 / 05 / 2024

Relıance Red Mühendislik

Relıance Red Mühendislik

Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Sarıyer, Maslak Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

Harputlu Mühendislik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harputlu Mühendislik İnşaat Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Gürel tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Kasım 2017'de kuruldu.

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrel İnşaat Taahhüt Mühendislik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Güner ve Kazım Özcan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Sarıyer, Maslak Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Eta Müteahhitlik Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Müteahhitlik Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Edip Türel Atıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Çuhadarağa Sokak'ta kuruldu.

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeffaf Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Gürel ve Mehtap Gürel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Welkın Allıance Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Dal tarafından 50 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Red Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Red Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Rasim Bayar, Muhammed Melih Demirhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Mühendislik Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi, Adnan Nejat Saraçoğlu, Ahmet Saraçoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Dursun Akın tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Relıance Red Mühendislik Haberi

Relıance Red Mühendislik

Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Sarıyer, Maslak Bilim Sokak'ta kuruldu. 


Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak veya yaptırmak. 


Relıance Red Mühendislik Yapı Planlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Maslak Bilim Sokak...