03 / 05 / 2024

Relux Heights

Relux Heights

Relux Heights 173 telefon numarasına haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz. Henüz proje aşamasında olan ve çalışmaları devam eden Relux Heights 173 projesi ev ve ofislerden oluşuyor.

Relux Heights 173 iletişim bilgileri!

Proje aşamasında olan ve çalışmaları devam eden Relux Heights Altunbüken İnşaat imzası taşıyor. Relux Heights 173 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Relux Heights ev ofislerden oluşacak.

Relux Heights 173 Projesi!

İstanbul Finans Merkezi 'nin hemen yanında Ümraniye Tepeüstü 'nde inşa edilecek olan Relux Heights 173 Projesi çalışmaları devam ediyor. Proje Altunbüken İnşaat imzası taşıyor.

Matt Damon New York’ta 16,75 milyon dolara daire aldı!

Ünlü oyuncu Matt Damon, bir çok Hollywood yıldızının da tercihi olan New York Brooklyn Heights çevresinde tam olarak 16.75 milyon dolara bir çatı katı daire satın aldı...

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Şehrin kalbinde, lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Heights” dairelerin teslimatları Aralık ayında başlıyor.

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Relux Ümraniye'nin yüzde 60'ı satıldı!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Relux projeleri şehir merkezlerinde yoğunlaşacak!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

Relux RSO 50 Suit&Office'te teslimler 2016'da!

TÜRKİYE'NİN 75 yıllık markası Altunbüken Holding'in gayrimenkuldeki iddialı markası RELUX, geliştirdiği projelerinde lüksü yeniden yorumlayıp gayrimenkul sektöründe fark yaratıyor.

Relux Gayrimenkul Londra ve Hong Kong'da proje yapacak!

Kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörünün önde gelen markası Altunbüken Holding, “Relux” markası ile gayrimenkul sektörüne iddialı bir giriş yaptı.

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekaresi 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi.

Relux RSO 50 Suits&Office'te metrekare 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office projesiyle ‘lüksün tanımını yeniden ele alarak’ rezidans ile suiti birleştiriyor..

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekare fiyatları 10 bin TL!

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi. Projede, cazip yatırım fırsatları sunuluyor.

Altunbüken Holding gayrimenkul ve turizme girdi!

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi.

RELUX RSO 50'da teslimler 2016 yılının sonunda başlayacak!

Ana iş kolu kıymetli madenler ve kuyumculuk sektörü olan ve geçen yıl 400 milyon liralık ciro elde eden Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne giriş yaptı..

Relux Heights Haberi

Relux Heights

Relux Heights 173 Projesi Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ev ve ofislerden oluşan projede daireler genişletilip, küçültülebiliyor.


Relux Heights 173 , sinema sunum odaları, spor alanları, müzik stüdyosu, eğlence odaları, restaurant, otopark, çocuk oyun alanları ve video konferans hizmetlerini alıcısına sunuyor.


İstanbul Finans Merkezi'nin yanında, Ümraniye Tepeüstü'nde yükselecek olan proje alışveriş merkezleri ve sosyal alanlara yakın mesafede yer alıyor.


Club, Flexx, Kidz ve Xpand kısımları bulunan Relux Heights 173 telefon ve iletişim bilgileri:


Satış Ofisi:

FSM Mah. Poligon Cad. Buyaka İş Kuleleri, Blok:3, No:101, Kat:17 34771, Ümraniye/İstanbul


Relux Heights 173 telefon: 444 3 759

Web: