28 / 04 / 2024

Relux Suit Office

Relux Suit Office

Ankara turizmini hareketlendirecek projelere öncelik veren, kentin tanıtımına büyük katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, '2011 Kültür Turizmi Zirvesi', 'Açık Hava Müzesi Türkiye' temasıyla Başkent'te yapılacak

Kültür Turizmi Zirvesi, Ankara'da kurulacak!

Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, '2011 Kültür Turizmi Zirvesi', 'Açık Hava Müzesi Türkiye' temasıyla Başkent'te yapılacak

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

Relux RSO 50 Suit&Office'te teslimler 2016'da!

TÜRKİYE'NİN 75 yıllık markası Altunbüken Holding'in gayrimenkuldeki iddialı markası RELUX, geliştirdiği projelerinde lüksü yeniden yorumlayıp gayrimenkul sektöründe fark yaratıyor.

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekaresi 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi.

Relux RSO 50 Suits&Office'te metrekare 10 bin lira!

Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office projesiyle ‘lüksün tanımını yeniden ele alarak’ rezidans ile suiti birleştiriyor..

RELUX RSO 50 Suits&Office’te metrekare fiyatları 10 bin TL!

Türkiye’nin en köklü holdinglerinden Altunbüken Holding’in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits&Office’te lüksün tanımını yeniden ele alarak rezidans ile suiti birleştirdi. Projede, cazip yatırım fırsatları sunuluyor.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

Fly Suit Esenyurt'ta fiyatlar 60 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Fly Suit Esenyurt'ta daire fiyatları 60 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Uçarlar Yapı'nın 150 konutluk projesi Fly Suit Esenyurt'ta teslimlerin Ağustos 2015 yılında yapılması planlanıyor...

Form Green Office diplomasını aldı!

1965 yılından beri İklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren Form Şirketler Grubu, Türkiye’de sektörünün ilk “Green Office ( Yeşil Ofis )“ diploması alan firması oldu.

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Suit Otelcilik Turizm Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Alaattin Yavuzyiğit, Hasan Basri Keskin tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Pusula İnşaat Arena Suit için ön talep topluyor!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Arena Residence projesinin devamı niteliğinde yepyeni bir proje daha yükseliyor. Pusula İnşaat yeni projesi olan Arena Suit için ön talep toplamaya başladı.

City Center'dan Kuveytli OSSOS Business 50 home office satın aldı!

Esenyurt’un yeni merkezini oluşturan City Center projesinde Kuveytli OSSOS Business Development Co. firması 50 home - office daire satın aldı. Projede son 28 daire satışa sunulurken, şuana dek ulaşılan prim de dikkat çekiyor...

2014'te Ümraniye'de 4 yeni proje satışa çıkacak!

İstanbul'un en kalabalık ikinci ilçesi olan Ümraniye'de 2014 yılında 4 proje satışa çıkacak. Satışa çıkacak Smart City, Relux Suit Office, AKS Yapı Ümraniye ve Çakmak Köprüsü projelerine haberimizde yer verdik

Ntepe Suit 'te 79 bin liraya 1+1!

Ntepe Suit projesi tek blok halinde inşa ediliyor. Bursa Görükle 'de yaşama geçirilen Ntepe Suit projesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Relux Suit Office Haberi

Relux Suit Office

Sheraton Otel'de 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek zirvede Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek açılış konuşmasının yanı sıra bir de sunum yapacak.

Ankara'yı iki gün turizmcilerin üssü haline getirecek '2011 Kültür Turizmi Zirvesi'ne Kültür ve Turizm Bakanlığı, il kültür ve turizm müdürlükleri, il ve ilçe belediye başkanları, seyahat acenteleri, tatil köyleri ve oteller, turizm yatırımcıları, kültür turizmi yapan şirketler, turistik hava ve kara taşımacılığı yapan işletmeler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve sektörel medyadan yetkili ve temsilciler katılacak. 23 Aralık Cuma günü saat 10.00'da resmi açılışı yapılacak '2011 Kültür Turizmi Zirvesi'nde, 'Türkiye'de Turizm Politikaları ve Kültür Turizmi' başlığıyla başlayacak oturumlarda, 'Ülkemizde Kültür Turizmine Yönelik Başarılı Uygulama Örnekleri', 'Kültür Yolları ve Rotaları', 'Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunması', 'Turizm Stratejisi 2023 Dokümanında Kültür Turizmi', 'Kültür Turizm...