08 / 05 / 2024

remax Arif Karaca

remax Arif Karaca

REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca, "Bu yıl için değil her yıl için yüksek hedeflerimiz var. 2020 sonu için hedefimiz ciro ve gayrimenkul danışmanı sayısı REMAX GO Türkiye bazında ilk 3 ’te olmak" dedi...

Emlakta yeni uygulama!

REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca'nın uyguladığı yeni sistemle gayrimenkul danışmanlarının ilk işlem süresi düştü...

Emlak sektöründe yeni uygulama!

REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca, "Bu yıl için değil her yıl için yüksek hedeflerimiz var. 2020 sonu için hedefimiz ciro ve gayrimenkul danışmanı sayısı REMAX GO Türkiye bazında ilk 3 ’te olmak" dedi...

Gizem Karaca'nın babası icralık oldu!

Oyuncu Gizem Karaca'nın babası 79 bin 500 liralık borcu ödemediği için icralık oldu. Karaca Ailesi için haciz işlemleri başlatıldı.

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsm Karaca Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Halit Karaca ve Mustafa Akın imzasıyla kuruldu.

Çanakkale Karacaören'e 40 bin yeni konut geliyor!

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural;"Karacaören Bölgesinde geniş yeşil alanlarının olduğu, 10 kata kadar yükselebilen bir bina silueti oluşturma aşamasındayız. Orada 40.000 ailenin yaşayabileceği bir konut alanı gerçekleştirilecek." dedi.

Karaca yurtdışında 20 mağaza açacak!

1917 yılında kurulan marka eski sahibi Hayrettin Karaca’yla tanınıyordu. 2005 yılında ise Narin Tekstil Grubu’na satıldı.

Kütahya Hayrettin Karaca Projesi ihale aşamasında!

Tavşanlı Belediyesi Hayrettin Karaca Parkı’nı sil baştan yenilemek için kolları sıvadı. Projesi hazırlanan parkta spor tesislerinden tutunda, amfi tiyatroya bir çok sosyal yaşam alanı vatandaşın hizmetine sunulacak.

Adana Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi tamamlanıyor!

İnşaatı devam eden Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 70 metrelik direğin montajı tamamlandı, 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Camii ile bütünleşti.

Antalya Karacaören 2 barajının inşaatında son durum!

Antalya Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Karacaören 2 Barajı İsale Hattında incelemelerde bulundu. Coşkun, Karacaören 2 barajının isale hattı inşaatının tamamlandığında Antalya İl merkezi ve çevresinde 2045 yılına kadar su ihtiyacı yaşanmayacağını belirtti.

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Orsaş Karaca Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Orsaş Karaca Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Savaş Hoşgör Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Özlem Karaca Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Arif Çakır Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arif Çakır Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Çakır tarafından kuruldu.

remax Arif Karaca Haberi

remax Arif Karaca

Gayrimenkul danışmanları, emlak sektörünün en önemli oyuncularından biri. 35 yıldır ticaret hayatının içinde olan endüstriyel temizlik ürünleri, sektörüne verdiği hizmetin yanı sıra REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca'nın uyguladığı yeni sistemle sektöre yeni başlayan gayrimenkul danışmanlarının ilk işlem süresi ortalama 6 ay.

Ofis içerisinde kurulan çağrı merkezi ekibi sayesinde gayrimenkul danışmanı ortaklarının seçmiş olduğu uzmanlık bölgelerinde onlar adına FSBO aramaları yapıyor. Böylece ilk işlem süreci 1 aya düşmekte alınan portföy sayısı 2 katı üzerine çıkıyor. Sektörde danışman başına düşen ortalama portföy sayısı 4 iken, REMAX GO ofisinde 8 ve üzeri portföye çıkıyor. 

Karaca, REMAX GO olarak "Bulduğumuz ve uyguladığımız bu çalışmalar sonucunda kısa vade de ki hedefimiz 60 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Bu işe uzun vadeli planlar yaparak girdik. Yalnız bu...